EL PI ESTAVA SEC


el pi a l'any 1905 - 

En relació a l'acte vandàlic contra el pi de les tres branques, el candidat a les europèes per CIu, Ramon Tremosa ha recordat que la voluntat popular no es tala així com així: Pot haver-hi una tala d'un arbre, però hi haurà pins que rebrotaran allà on els talin. Aquestes paraules manipulades son de text del canal 3/24, pero si escolteu  rAC1, el tall guanyador del diàling de la setmana, El cantant Ramon Tremosa ha vingut a dir que la naturalesa era sàbia i que el pi és recuperaria i la branca asserrada tornaria a crèixer. Aleshores, algu li ha fet saber al il·lustre aspirant a Brussel·lero que el pi de les tres branques estava sec des de 1913.
I, així com un Cañete o un Fisas sent com és palesa la seva ignorància no sabrien una cosa així i possiblement altres, soprèn que Tremosa desconegui una cosa tan elemental com aquesta. 

De totes maneres a la carretera de Sabadell a Sentmenat, un parell de quilòmetres després del Santuari de la Salut, abans d'un revol hi ha un bonic pi de tres branques, almenys hi era quan li vaig fer aquesta foto fa un parell d'anys.

El curiòs però, és com el text del 3/24 arregla l'espifiada del candidat ometent el que acabo d'explicar. Jo, és que en aixó del podcast estic peix, però segur que si aneu al dialing d'ahir del món a Rac1, sobre les 12 menys un o dos minuts, podreu sentir el tall guanyador de la ignorància, en aquest cas de Ramon Tremosa.
Comparteix:  

Comentaris

 1. En Gualba d´Dalt también he visto varios...
  Creo que en verdad estos políticos son son los que nos merecemos...de verdad lo creo...¿ se puede ser tan ignorante ?

  ResponElimina
 2. Ese es un pino silvestre y al parecer (hablo por la foto) no es que tenga tres ramas, son tres árboles independientes unidos en la base, que no es lo mismo. Es muy raro que un pino silvestre tenga tres troncos. De los politicos, nada nuevo bajo el sol.

  ResponElimina
 3. Miquel, Tremosa es com un capellanet misaire, i coma Brussel·les hi en vient tots el sobrants dels partits, sotacarros o militants amortitzats, ja està al nivell, pel quer fan allí, encara deu anar de sobrat i de fet és dels pocs que penca.

  ResponElimina
 4. Temujin, ni flowers de la base o de tres ramas, yo he visto varios y plataneros también.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada