el pi a l'any 1905 - 

En relació a l'acte vandàlic contra el pi de les tres branques, el candidat a les europèes per CIu, Ramon Tremosa ha recordat que la voluntat popular no es tala així com així: Pot haver-hi una tala d'un arbre, però hi haurà pins que rebrotaran allà on els talin. Aquestes paraules manipulades son de text del canal 3/24, pero si escolteu  rAC1, el tall guanyador del diàling de la setmana, El cantant Ramon Tremosa ha vingut a dir que la naturalesa era sàbia i que el pi és recuperaria i la branca asserrada tornaria a crèixer. Aleshores, algu li ha fet saber al il·lustre aspirant a Brussel·lero que el pi de les tres branques estava sec des de 1913.
I, així com un Cañete o un Fisas sent com és palesa la seva ignorància no sabrien una cosa així i possiblement altres, soprèn que Tremosa desconegui una cosa tan elemental com aquesta. 

De totes maneres a la carretera de Sabadell a Sentmenat, un parell de quilòmetres després del Santuari de la Salut, abans d'un revol hi ha un bonic pi de tres branques, almenys hi era quan li vaig fer aquesta foto fa un parell d'anys.

El curiòs però, és com el text del 3/24 arregla l'espifiada del candidat ometent el que acabo d'explicar. Jo, és que en aixó del podcast estic peix, però segur que si aneu al dialing d'ahir del món a Rac1, sobre les 12 menys un o dos minuts, podreu sentir el tall guanyador de la ignorància, en aquest cas de Ramon Tremosa.