L'Audiència Provincial de Madrid ha considerat que el bisbe d'Alcalá, Juan Antonio Reig Plá, va exercir el seu dret a la llibertat ideològica, religiosa i d'opinió al criticar l'homosexualitat durant una homilia oficiada el 2012, que va suscitar una gran polèmica al considerar-se homòfobes les seves paraules.

Per aquest motiu, el tribunal madrileny ha desestimat el recurs d'apel·lació que el partit Sobiranía de la Razón va interposar contra la decisió del Jutjat d'Instrucció número 6 d'Alcalá d'arxivar la querella presentada contra el prelat per considerar que no va constituir la comissió d'un delicte de provocació a la discriminació del col·lectiu gai.

Aquestes lamentables declaracions no han cridat l'atenció ni alarmat al Ministre Fernández Díaz, i ja es veu que a l'Audiència provincial de Madrid, tampoc, que  ha considerat que les lamentables i homòfobes declaracions de Juan Antonio Reig no constitueixen un delicte. De fet, té la seva lògica, tan el Sr.Fernández Díaz com l'Audiència provincial de Madrid, pensen el mateix sobre els homosexuals que el Bisbe d'Alcalà, i és per això que no consideren greus ni ofensives les paraules d'aquest.

Des que la xarxa és xarxa, sigui via twitter, Facebook, blocs o diaris digitals, hi ha hagut brètols anonims que han insultat, amenaçat i atat l'odi vers altres; d'aquests miserables covards n'hi ha hagut sempre, nomès que en la xarxa agafen molta més difussió quan vomiten els seus miserables insults o amenaces. Amenaces que no afecten nomès al Pp, car afecta a tothom, polítics i no polítics. Però ha estat a ran del cas de l'assassinat de la Presidenta de la Diputació de Lleó, quan el Sr.Ministre ha decidit controlar als incontrolats a la xarxa, encara que ja em veig a venir, que el que pretèn el Sr.Ministre, és controlar la llibertat d'expressió, obviàment, la llibertat d'expressió dels qui no són del seu pal, a banda de fer-ne un miserable ús polític.

Qualsevol sap, que a travès de la IP és por identificar quanselvol anònim, i aquesta identificació i posterior denuncia ja està comtemplada y tipificada per la justicia, que pot actuar contra el difamador o insultador anònim de torn, llevat que els insults, l'homofòbia o l'odi l'atíi un Bisbe, o el personal que pul·lula per diaris, radios o teles de la caverna de la capital.

La creu que hi ha al final de la cadena de la que se'n veu un tros a la fotografía, l'he retallat, aquest Bisbe és indigne de portar-la.