NO JUGAR AMB LES COSES DE MENJAR



Diu el ministre de l'Interior que vol acabar amb els missatges injuriosos a internet. Aquest dimecres ho ha reiterat Jorge Fernández Díaz, que ha assegurat que faran tots els possibles per perseguir tots aquells delictes que inciten a la violència i a l'odi. "Si els instruments legals no són vàlids, n'estudiarem d'extres per garantir el dret a l'honor de la gent", ha apuntat després d'anunciar dimarts que la policia estava investigant els missatges injuriosos publicats a internet després de l'assassinat de la presidenta de la Diputació de Lleó, Isabel Carrasco, dilluns a la tarda.

Fernández Díaz ha assenyalat que "val més curar-se amb salut", i ha recordat que a l'abril ja es va a dur a terme una operació policial en què es van detenir 21 persones per enaltir ETA a les xarxes socials. El fet de curar-se en salut del Sr.Fernández Díaz, coneixent el tarannà del personatge és francament preocupant, perquè ha obert la caixa dels trons, la veda s'ha acabat i la caça del discrepant ja està en marxa. Ja es veu a venir que pagaran justos per pecadors i que la mesura o mesures que propugnarà el Sr. Ministre de l'Interior, aniran més enllà de perseguir als sovint anònims que insulten, calumnien o difamen, o escriuen frases menyspreables a Twitter com el cas de la Presidenta de la Diputació de Lleó assassinada ahir, i anirà per tots el qui, d'una manera civilitzada, educada i democràtica discrepin del seu pensament únic i del seu Partit, i sinó al temps. S'ha de dir també que és igualment reprovable els elogis innecessaris i falsos sobre la difunta, aspecte que sovinteja quan algú traspassa encara que sigui d'una fatal manera com el cas d'ahir. Les persones són com són, amb les seves llums i ombres, i Isabel Carrasco, tenia pel que es veu, moltes ombres en la seva actuació personal i política, elel que en cap manera justifica el seu assassinat amb l'agreujant de traïdoria. Tampoc és de rebut l'ús polític que del cas n'ha fet més d'un dirigent del Pp, en la mateixa línia errònia de Pere Navarro.
Els partits polítics haurien de conjurar-se per no jugar amb les coses de menjar, no sigui que acabin agafant una gastroenteritis, de la que després se'n  lamentaran.

7 Comentaris

Més recent Anterior