L'Ajuntament de Sevilla ha aprovat aquest divendres en ple l'Ordenança Contra la Contaminació Acústica, Sorolls i Vibracions, segons la qual prohibeix jugar al dòmino i a daus a les terrasses dels bars i autoritza que les germandats rocieres puguin llançar coets de 09.00 a 23.00 hores durant la... romeria.

Aquesta nova ordenança, que ha estat ratificada per la majoria del PP un any després del seu trasllat al ple i rebutjada pel PSOE i IULV-CA, inclou també altres normes polèmiques com la prohibició de beure o menjar dret prop dels vetlladors, les acceleracions innecessàries de vehicles, fer rodar per terra barrils de cervesa o disposar d'aparells de televisió a les terrasses, entre altres.

No es pot deixar un ajuntament en mans de segons quins individuus i menys encara si són del Pp, un ajuntament que, ja per se es un ens oneros pels ciutadans, el qual la principal ocupació és fotre aquests ciutadans a base de ordenançes i impostos a qual més inversemblant i i just, com la zona blava, l'impost municipal de circulació, l'ibi, etc etc, o aquesta última de prohibir jugar al dòmino i als daus a les terrasses dels bars. S'ha de ser molt beneit i ignorant per prohibir jugar al dòmino o els daus, potser els irresponsables de l'ajuntament de Sevilla que han aprovat aquesta ordenança no saben que des del 78 està prohibit prohibir i que si de cas no es pot prohibir segons quines coses, com jugar al dòmino, que no contamina acústicament i en canvi aquests mateixos legisladors de la senyoreta Pepis, deixen llançar coets a les germandats rocieres dés de les 09.00 a 23.00 que aixó si que contamina acusticament, les germandats o les professors anacròniques de setmana santa, amb els penitents i els seus sinistgres cucurell (capirotes), i el só infernal i desafinat de les saetes que fins i tot contaminen obscenament l'ambient i la intel·ligència.
Ves que els de l'Ajuntament del Pp de Sevilla, no sàpiguen que és el joc del dòmino, i és pensin que és ves tu a saber que (que a lo millor té arrels catalanes) , i per aixo el prohibeixin, que la ignorància té aquestes coses i al Pp sovinteja. Si fos Sevillà, faria una crida a organitzar la setmana del dòmino a les terrasses de tota la ciutat i tots a participar-hi, a veure que feia el 'ay...untamiento' que d'aixo si que en saben.



Precisament amb una de les imatges que em vaig quedar d'Arrecife, va ser amb la d'aquests senyors de la foto jugant al dòmino, al port, al costat del malecon, sense molestar ningú, ans al contrari, la imatge era gairebé bucólica, pausada, tranquil·la, serena i bella. Em pregunto quin perill podem representar, quines molesties poden causar uns jubilats jugant tanquil·lament al dòmino en una terrassa. Cap a Arrecife, però a Sevilla es veu que si....