PER QUÈ EN LLUÍS NO ÉS INDEPENDENTISTA?


Fa en Lluís Bosch una acurada anàlisi de per què no és independentista, i ho fa d'una manera raonada i honesta, sense exaltacions ni histerismes que solen acompanyar les discusions més que raonaments sobre l'independentisme o no del personal. Recomano el llegiu atès aclareix molts conceptes i posa... a molts altres al seu lloc.
Lluny de la visceralitat a l'ùs, aquí hi ha una anàlisi serena que és d'agraïr, potser com jo tampoc sóc independentista em sento més proper als raonaments d'en Lluís, encara que aqui, hem arribat a un punt, en que no es tracta ja de ser independentista o no, sinó de que no s'és, que en aquest cas seria Espanyol, més que res pel pesats que s'estan posant amb la seva sens raó i les orelleres d'ase que duen incorporades i que els impedeixen veure i entendre res. 
Hi hauria altres visions, com l'independentisme emocional, o per què Catalunya no pot ser independent, que en vaig parlar al seu dia, us deixo l'enllaç per si hi voleu donar una ullada.

L'urna que veieu a dalt  (a la foto) representa una votació que ara per ara, diria que el 9-N no es farà, i això Artur Más i altres ho saben, i és aquest un fet que fins i tot molesta per marejar inútilment la perdiu i cansar al personal.
Al cap i a la fi els temps juga en contra del procès independentista i el peix al cove ens sotja i és llaminer, sobretot si tenim en compte que ni Mas ni per suposat Duran i Lleida tenen la més mínima ínfula independentista, d'ací el mareig de la perdiu.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Confio en que estiguis equivocat, perquè declarar la independència després d'unes plebiscitàries encara serà més complicat. El que és clar és que no podem continuar així.

  ResponElimina
 2. Loreto, ben mirat, el 9-N seria la única possibilitat d'independència, car depèn de l'independentisme emocional, atès el real no passa d'un 25%, i cada di que es retardi la votació el procés perd gas, i aixó a Mas ja li està bé, el que deia el peix al cove ens sotja i és on anirem a parar.

  ResponElimina
 3. Ostras¡¡¡ no lo había visto Francesc..es que me he puesto hace un rato y ha quedado relegado a mi izquierda...
  Salut...es un muy buen artículo, muy bueno.Está hecho con el cerebro.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada