Aleksei Mujin, director del Centre de la Informació Política, va explicar en una entrevista a RT en què consisteix la guerra informativa llançada contra Rússia.

"És molt probable que la tragèdia que ha passat amb el Boeing 777 constitueixi una cruïlla en l'anomenada crisi ucraïnesa", va dir Alexéi Mujin... politòleg i director del Centre d'Informació Política, en una entrevista amb el corresponsal i presentador de RT Mauricio Ampuero. Aquest esdeveniment tràgic pot comportar un agreujament del conflicte o el començament del procés pacificador reial.

Mujin acusa les autoritats de Kíev al costat de les dels EUA de no contribuir a la investigació de la catàstrofe del MH17. Afirma també que les xarxes socials han contribuït a la difusió de desinformació que pertorba el procés d'investigació. El politòleg sosté: "Se sol dir que la Tercera Guerra Mundial serà una guerra atòmica. Però al meu entendre, la Tercera Guerra Mundial ja està en marxa, i és una guerra informativa".

No obstant això, a part de les guerres mediàtiques, els conflictes militars segueixen sent un perill. Forces interessades en una escalada de violència en un territori podrien contribuir al desplegament d'una "foguera mundial".

Si no fos per que maten, és que són com nens, el que afirma aquest politòleg que ve a ser com podòleg o un ornitòleg, o ho podria o possiblement ho diu un politòleg nord-americà, i com Aleksei Mujin ens afirmaria convençut que aquesta és la seva veritat i que els rusos estàn darrere l'accident del Boeing 777 de la companyia de Malasia, de fet ja deien avui que va ser un missil soviètic el que va destruir el Boeing 777, i que en tenien proves, i que els rusos duen a terme una guerra informativa (lo qual no deixa de ser cert, però en ambdos bàndols).

Si us hi fixeu, aquí ningu es preocupa dels morts que anàven en l'avió, tot l'interés està centrat en donar la culpa de l'accident a l'altre, i els morts com sovint se sol dir, son danys col·laterals que no importen a ningu, llevat dels seus allegats.

El Sr. Alexéi Mujin, no sap o no menciona que la guerra informativa ve de vell, i sap o hauria de saber que en una guerra la primera víctima és la veracitat de la informació. La primera impresió a vola ploma, va ser que la culpable de l'atac al Boeing 777 era Rúsia, o els rebels pro-russos, però també hi havia qui deia que eren militars Ucranians que volien atacar l'avió del President Putin i és varen confondre. 

No arribarem - crec - a saber mai que va passar realment i qui és el responsable directe d'abatre l'avió de Malaysia Airlines, però els morts estàn morts, i eren del tot innocents, i aixó Sr. Alexéi Mujin, no és cap guerra, simplement és un assassinat, un crim, gairebé segur... d'Estat, el que no sabem ni sabrem mai, és de quin Estat ...