El dramaturg Albert Boadella, en una entrevista a El Mundo el 13 d'Agost de 2013, feia unes declaracions que potser perquè venien de qui venien no si va donar importància ara fa un any, és més, possiblement es va considerar en aquells moments, exagerat que qualifiqués a la... Familia Pujol com una familia Siciliana propera als Corleone, i malgrat aquesta definició podia semblar producte de la seva rancunia personal vers Jordi Pujol, la veritat és que Boadella va encertar, i encara no ha acabat de sortit tot, ara que ja se sap que l'herència de l'avi Florenci ja fa anys que es va regularitzar. Tot ha estat una falsa honorabilitat edificada a base de mentides, fins i tot mentides quan ja s'ha descovert el pastis, un pastís de molts milions d'euros (1.800 diuen a el Mundo), molts més què els de l'herència de l'avi Florenci.

Boadella a el Mundo:


"Catalunya pateix una epidèmia col·lectiva -solemne-". En aquest sentit, afirma que "és molt difícil establir on arriba la responsabilitat individual dels catalans" perquè "el problema no ha estat l'epidèmia, sinó la falta d'anticossos, aquest silenci tan terrible".

Boadella, preguntat en què s'assembla la família Pujol als Roper, apunta que "els Pujol són més aviat una família siciliana propera als Corleone". Sobre el que posarà en la papereta el dia que se celebri la consulta d'autodeterminació a Catalunya, exposa que "posaré: 'Sí, vaig a empènyer-vos cap a l'abisme'".

D'altra banda, considera que "per votar caldria passar un selectivitat" perquè és "partidari de la república veneciana". En aquest sentit, lamenta que "és molt difícil que hi hagi la democràcia correcta quan un es dedica a les masses". La democràcia la construeixen les elits..."

"La democràcia -continua- ha de passar filtres de qualitat. Ha milions de persones a les que no els interessa la transformació. I aquests milions escoren els governs cap a coses inaudites: un governant és un corrupte i el tornen a votar. Perquè a la massa li importa un rave". "Sóc partidari de no induir a la gent a votar, sinó a informar...", conclou.


D'aquesta lamentable història, em quedaria amb el cinisme d'Artur Mas quan va fer retractar Pasqual Maragall en acusar-los de que tenien un problema, i el problema era el 3%, més que res, perquè no pot ser que Mas no en sabès res d'aquest espoli del clan Pujol, i això caldrà tenir-ho en compte, car se suposa que Mas és qui ha de regenerar o refundar Convergència democràtica, i no se jo si en estar contaminat és la persona més indicada per fer-ho.