Aquesta fotografia, que podria ser perfectament de finals de setembre, la vaig fer ahir al mati entre Matadepera i Castellar del Vallès. A mi no m'ha sorprés, ja fa anys per a no dir de sempre, que a finals de juliol i a l'agost cauen fulles seques dels plataners. Els que representa que entenen de l'assumpte solen dir que es tracte d'estrés hídric, que no seria el cas, però queda be com a titular per justificar la caiguda de les fulles. Aquest estiu de calor poca n'hi ha hagut i ploure ha plogut bastant, pel que els plataners dificilment poden estresats.  I és que aixó del temps és molt curiós, la gent després de tants anys encara no ha acabat d'entendre i assumir que a l'estiu fa calor i a l'hivern fred. Ho dic perqupe any rere anys es queixem deñ fred o la calor com si fos quelcom excepcional, a banda que té el personal molt mala memòria de estius o hiverns anteriors. 
Suposo que si no existis l'espai del temps a radios diaris i televisions la gent estaria més a l'aguait, com abans, que cadascu sabia perfectament el temps que faria a la seva zona. De fet l'espai del temps és molt inùtil, i ocupa molt de temps al TN que entre aixó i el Barça s'en menja gairebé la meitat. És un espai el del temps, poc fiable, que perjudica més que beneficia i que francament s'hauria de suprimir, o si de cas, si algú volia saber el temps que entres en webs especialitzades.
Alguna vegada algun home o dona del temps s'han vantat del seu alt índex d'encert, per rebatre les crítiques que sovint reben, però donen dades falses, car si hi ha 30 dies seguits d'anticicló, el temps l'endevina fins i tot la portera d'en Nuñez, però ells ho compten com a % d'encert.
Ara que els del Govern parlen encara de retallar més, aqui podrien fer una bona tisorada, de fet, a Madrid ja els hi han insinuat.