ÚLTIMS ESCRITS:
latest

A CARDAR I A DROGAR-SE..
L'INE ha publicat aquest dijous la revisió de les xifres del Producte Interior Brut (PIB) des del 2010... sota l'aplicació del nou sistema comptable de la Unió Europea, el SEC 2010, que, entre altres qüestions, obliga a comptabilitzar l'impacte econòmic d'activitats il·lícites com prostitució, tràfic de drogues, contraban de tabac o joc il·legal. Segons la nova sèrie estadística publicada avui per l'INE, aquestes activitats van afegir al PIB del 2010 al voltant de 0,87 punts, equivalents a 9.400 milions d'euros. Traslladat al 2013, aquest percentatge representa al voltant de 9.127 milions del total del PIB estimat per a l'any passat amb la nova metodologia. Dels 0,87 punts que incorporen al PIB les activitats il·lícites, 0,35 punts corresponen a prostitució i el 0,50 al tràfic de drogues. 

I es queden tan amples. Entenc que des d'aquest moment en que s'incorporen al PIB putes i drogues, són legals, nomès els faltaria cotitzar l'IRPF i pagar impostos. Com diria Castanys això és el acabose, el desidetarum; els senyors Llangonissagoitia i Butifarramendi s'esquinçarien les vestidures. Com pot un Govern, o el seu INE agafar xifres il·legals per arreglar el PIB, es pot ser més hipócrita, més cínic, més incompetent?, si, si ets del Pp i fas cas a la FAES i als dropos de Brussel·les. 

Ja ho sabeu, si voleu que pugi el PIB, a cardar i a drogar-se... pagant - ep -. 

Espanya és una unitat de desti en l'irracional.
« PREV
NEXT »

3 comentaris

 1. Estos hijos de la gran caspa¡¡¡
  No se puede ser tan frágiles de mente.
  Y si quieren hacerlo, que no me niego...que lo hagan con todas las de la LEY
  .
  Mañana damos de alta a la prostitución, como en tiempos de la República.
  Federica Montseny tiene algo que decir. Que coticen, que pasen programas sanitarios semanales y que se pongan como autónomos.

  Con respecto a la droga. Hay que legalizar la María ya. Que coticen, que la vendan como el Ducados y que pasen por Hacienda.
  Sencillo.
  Con respecto a las duras...ahi pondría mano dominica.
  Salut

  ResponElimina
 2. Muchos paises lo hacen, es sencillo, te inventas una cifra y la pones con una justificacion ad hoc y asi la deuda relacionada con el PIB , disminuye... como se nota que eres de letras , hombre de dios...

  ResponElimina
 3. hay que ver cuanto sabes Daniel, no se me había ocurrido, yo pensaba que iba el Gobierno pelandusca por pelandusca preguntando cuando ganaban y con los de la droga igual.

  ResponElimina