Àlvaro del Portillo fou beatificat ahir a Valdebebas (Madrid) pel cardenal Angelo Amato en representació del papa Francesc... El Papa Benet XVI el declarà venerable al juny del 2012. El Papa Francesc va signar el 5 de juliol del 2013 el decret que li reconeix un miracle. Per aquest miracle fou beatificat en un acte multitudinari celebrat el 27 de setembre del 2014 a Valdebebas, Madrid.

El miracle atribuït és la curació de José Ignacio Ureta, nascut a Xile el 10 de juliol del 2003 amb una hèrnia intestinal, una cardiopatia congènita i una malformació d'ambdós hemisferis cerebrals. En l'operació als dos dies de vida va patir una parada cardíaca amb hipotèrmia i tres crisis per falta d'oxígen, i dies després una insuficiència cardíaca aguda i una parada cardíaca de mitja hora. Els metges van pensar que era mort, però es va recuperar i el 2014 feia vida normal.

I algú va i s'ho creu, que l'Àlvaro va fer un miracle. Aquests de la secta de l'OPUS em segueixen sorprenent i fastiguejant per la seva obscena estulticia. Són els metges els que cada dia fan miracles, no les inocuitats metafísiques com Àlvaro del Portillo, que fou nomès un home, disfressat sota una sotana i prou, amb llums i ombres, com tots els homes.

I és que, ¿hi ha algun sant que passi la prova del cotó?. Potser ja n'hi ha prou d'aquesta obscena comèdia, que a més hem de pagar entre tots.