BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » QUINA BARRA!

QUINA BARRA!

- Francesc Puigcarbó - diumenge, 28 de setembre de 2014 - 28.9.14


L'exministre de Justícia Alberto Ruiz-Gallardón ha ingressat aquesta mateixa setmana al Consell Consultiu de la Comunitat de Madrid... després que aquest dimarts dimitís del seu càrrec al no haver pogut tirar endavant la reforma de la llei de l'avortament. 

Va dir en el moment de comunicar la seva renuncia que deixava tots els càrrecs polítics i del partit. Tots? no"!

Des de dijous la pàgina web del Consell inclou l'exministre com a conseller permanent al costat de Joaquín Leguina, tots dos expresidents de la Comunitat de Madrid. La llei 6/2007 de 21 de desembre reguladora d'aquest òrgan consultiu estableix que els expresidents de la Comunitat de Madrid seran consellers permanents de caràcter vitalici, condició que poden demanar en qualsevol moment sempre que no hi hagi incompatibilitats. 
I dins de les incompatibilitats se cita "tot càrrec o ocupació a l'Administració pública, en situació de servei actiu, llevat dels de caràcter docent", a més del "exercici de càrrecs públics de representació popular". 
Com a conseller permanent, Ruiz-Gallardón ha de percebre la mateixa retribució prevista per als consellers del Govern regional, ia més la Comunitat de Madrid li proporcionarà "el suport personal i els mitjans materials que necessiti per al desenvolupament de les seves funcions representatives", segons el reglament del Consell. Aquesta retribució és de 8.500 euros bruts mensuals, una xifra que ha criticat el portaveu d'UPyD a l'Assemblea de Madrid, Luis de Velasco, assegurant que l'exministre "té més sort que milions d'aturats i aspirants a mileurista d'aquest país: no està ni un dia a l'atur i ja li donen un sou milionari ". 
El Consell Consultiu costa actualment al ciutadà 4,3 milions d'euros a l'any i "no és més que una rèplica a escala autonòmica del Consell d'Estat, un organisme que podria realitzar les mateixes funcions sense despesa addicional per als madrilenys".  Durant tot 2013 el Consell va rebre un total de 682 consultes. Està format per deu membres: el president, Ignacio Astarloa, dos consellers permanents, Leguina i Ruiz-Gallardón, sis consellers electes i un secretari general."

Ja veieu que al Senyor Gallardon se li ha girat poca feina i molt ben pagada. Quina barra!
SHARE

- Francesc Puigcarbó

7 Comentaris :

 1. De verdad se esperaba que este señor, vividor de la política durante toda su vida al estilo Fraga dejara de percibir subvención por parte del estado ????
  En todas las comunidades hay subvencionados ideológicos y en la de Madrid no podía ser menos...

  ResponElimina
 2. AH! quina frase tan bonica i súbtil: subvencionats ideologics.

  ResponElimina
 3. ... a les putes se les podría definir de la mateixa manera.

  ResponElimina
 4. La caverna es manté fidel amb els seus gossos. De fet, aquest només devia complir ordres d'en Rajoy.

  ResponElimina
 5. diguessim que ha estat el beneit ùtil, i un cop amortitzat, se'l fa plegar i se'l recompensa amb un càrrec a mida.
  País.

  ResponElimina
 6. ASi se combate el paro, si señor...

  ResponElimina
 7. ¿no eras tu el que estaba preocupado por su futuro?, pues ya lo tiene bien resuelto el menda lerenda.

  ResponElimina