La hipocresia i la falsa moral en aquest cas de la Televisió arriba a extrems de fregar el ridícul. El nou programa del canal televisiu "Cuatro" reality en què els participants hauran de sortir completament nus davant de les càmeres, per limitar el morbo que alguns creuen que pot generar entre l'audiència, els pits de les senyores i els genitals de totes i tots apareixeran pixelats.

Aquesta és la fòrmula que ha decidit adoptar "Adán y Eva", el concurs de prime-time de recerca de parella que la cadena televisiva ha començat a rodar aquests dies en unes platges de Croàcia a càrrec de la productora Eyeworks 

I aixó és la bestiesa, si els concursants surten conills, conills s'han de veure, perqué si els han de pixelar, ja valdria més que els possessin banyador, al pobre que li toqui pixelar els hi ho agraïria, i de fet, si nus naixem, quina mania en aquest fals pudor de no ensenyar les parts intimes. Mania relativa, perquè pits a la tele en veureu els que volgueu, ara les parts íntimes, sobretot la dels homes no es mostra mai, de fet, no és que sigui molt estética i no sempre està en posició de firmes, sense la qual posició l'estri perd molt. Ves que no sigui per aixó que no s'ensenya, per no ferir vanitats masculines.