PER UN SI PER UN NO


Recordo haver escrit: sovint, els homes diem que les dones són complexes, i contestar-me: tant de bo tinguéssim nosaltres la seva... senzilla complexitat. I aquest és el secret de la comprensió de l'etern femení, no és fàcil però té el seu que.... Quan un home diu no!, és no! i si diu si!, és si!, però en les dones no és ben  així; un no femení, pot ser un si, un potser, o un que no ho veus que si burru, o a l'inrevés un si, pot ser molt condicionat, i significar un no. Aquest és el secret de la comprensió de l'etern femení, si és que hi ha secret. De totes maneres a les dones com als homes, el més important no és comprendre'ls, només cal respectar-los i estimar-los, amb aixó és més que suficient, almenys a mi m'ha anat fins ara, molt bé.
Comparteix:  

Comentaris

  1. Doncs és un mal costum de les dones: un sí ha de ser un sí i un no, un no. Crec que cada dia hi ha més dones que hi estarien d'acord.

    ResponElimina
  2. és la meva percepció Loreto, no té per què ser aixi, però en un tipus determinat de dona si ho és. Passa que tot canvia i les dones com els homes, també.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada