DIGUEU LA VERITAT


Tot estaba orientat a una campanya d'auto bombo del Govern de Madrid, la numero dos de sanitat es vantava que tota Europa els felicitaba de lo bé que ho havien fet amb el trasllat del sacerdot espanyol Miguel Pajares, vaja, un gran éxit de la Marca Espanya i del Govern de Mariano Rajoy.
Però tot se'ls ha complicat i les canyes se'ls hi han tornat llances, la Ministra, el Govern en pes van assegurar, rotundament, que no hi havia risc de contagi de l'ebola i, ara, una infermera està infectada, el seu marit està aïllat i, hi ha sis persones més en observació. El conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid dient que l'nfermera va mentir, queixes de personal sanitari de com de malament s'han fet les coses, que ho podeu llegir aquí. De fet no és que s'hagi fet malament, s'ha fet com sempre en aquest cony de país, amb el cul, i ningú admet ni assumeix cap responsabilitat. La culpa, de la infermera i a més a més han sacrificat per que si a Excalibur.

Cal explicar-ho arreu, són una colla d'inùtils, acostumats a fer el que es roti sense haver de donar explicacions, per a ells deu ser normal, pero no ho és, i algú hauria d'assumir la responsabilitat del fiasc en que s'ha convertit la operacio d'autobombo de l'ebola. Digueu la veritat, així us vengeu, deia Fuster", perquè de vegades, hi ha qui a força d'insolència pot fer creure que diu veritats que fins i tot ell mateix s'arriba a creure, que seria el cas d'aquest Govern, mentider compulsiu.

Comparteix:  

Comentaris

 1. d´acord , cullons. D´acord ¡

  ResponElimina
 2. Francesc, aquesta carta que podem llegir després de l'enllaç jo també la vaig tindre. La vaig enviar a una amiga, una doctora especialitzada en aquests tipus de virus. La resposta va se la mateixa que està passant ara, i bona part ho vaig publicar. Que vols que digui? Que tot forma part de la Marca España? Que som uns fantasmes?...Doncs si, tot això i més. I ara què?

  ResponElimina
 3. Josep, es la manera de fer les coses d'allí i d'aqui, no en saben mes o no en volen saber és, i al final tot s'acaba donant la culpa al maquinista en el cas del tren AVIA o a l'infermera en el cas de l'ebola.
  Vindria a ser com si un paio en clava tres ganivetades, la culpa es teva per deixar-te apunyalar.

  ResponElimina
 4. Francesc, per mi són els inútils dels polítics, no dels metges. No he vist mai en molts anys d'anar al Clínic i viureu com a voluntari per provar nous fàrmacs contra el càncer tota aquesta incompetència. Mai he vist com una auxiliar, una infermera, la senyora de la netege, o els senyors que passen a buscar la roba o les bosses de guants, gases, etc. que facin qualsevol cosa que estigui malt feta. I no parlem de la gent que té la SIDA, aquí el nivell és la hòstia de seriós.
  Quina pena.

  ResponElimina
 5. és cert Josep, els metges i infermeres fan el que poden i més, són els qui manen els inutils, però no n'hi ni un que dimiteixi.

  ResponElimina
 6. Bueno, la carta de este enfermero si es Marca España, una persona quie quiere hacer bien las cosas y la tropa no la deja. Es de destacar el interrogatorio que le hicieron a la infectada para descargar de responsabilidades a sus superiores , muy parecida a la del conductor del tren de Galicia (que se va a comer todo el marron).

  ¿DE verdad que no hay en España sitios preparados para una enfermedad de este tipo?, creo que si, yo al principio pense que le iban a llevar a un hospital militar que si dispone de trajes de este tipo, NBQ, pero... veremos en que acaba esto.
  Lo que esta claro es que la mujer está muy mal y posiblemente morira, ayer por la noche cuando volvia de viaje, en la radio del coche oi a un representante sindical que iban a poner una demanda criminal a los responsables, veremos en que queda todo..

  ResponElimina
 7. este consejero de Sanidad de la comunidad de MADRID ES UN SINVERGÜENZA. lE ECHA LA culpa a la auxiliar y se que tan ancho.
  Daniel, no estamos preparados para nada en este país, siempre nos pilla el toro.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada