Tot estaba orientat a una campanya d'auto bombo del Govern de Madrid, la numero dos de sanitat es vantava que tota Europa els felicitaba de lo bé que ho havien fet amb el trasllat del sacerdot espanyol Miguel Pajares, vaja, un gran éxit de la Marca Espanya i del Govern de Mariano Rajoy.
Però tot se'ls ha complicat i les canyes se'ls hi han tornat llances, la Ministra, el Govern en pes van assegurar, rotundament, que no hi havia risc de contagi de l'ebola i, ara, una infermera està infectada, el seu marit està aïllat i, hi ha sis persones més en observació. El conseller de Sanitat de la Comunitat de Madrid dient que l'nfermera va mentir, queixes de personal sanitari de com de malament s'han fet les coses, que ho podeu llegir aquí. De fet no és que s'hagi fet malament, s'ha fet com sempre en aquest cony de país, amb el cul, i ningú admet ni assumeix cap responsabilitat. La culpa, de la infermera i a més a més han sacrificat per que si a Excalibur.

Cal explicar-ho arreu, són una colla d'inùtils, acostumats a fer el que es roti sense haver de donar explicacions, per a ells deu ser normal, pero no ho és, i algú hauria d'assumir la responsabilitat del fiasc en que s'ha convertit la operacio d'autobombo de l'ebola. Digueu la veritat, així us vengeu, deia Fuster", perquè de vegades, hi ha qui a força d'insolència pot fer creure que diu veritats que fins i tot ell mateix s'arriba a creure, que seria el cas d'aquest Govern, mentider compulsiu.