ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimecres, 1 d’octubre de 2014

INTOCABLES


L'astrofísic britànic Stephen Hawking va confessar en una entrevista al diari espanyol 'El Mundo' que realment no creu en l'existència de Déu. El científic, que pateix d'esclerosi lateral amiotròfica, va fer unes declaracions al diari espanyol durant el festival de ciència Starmus, celebrat la setmana passada a Tenerife (Illes Canàries, Espanya). Segons les seves paraules, és lògic... que en el passat sense la comprensió de la ciència es cregués que Déu va crear l'Univers. No hi ha cap Déu, sóc ateu No obstant, "ara la ciència ofereix una explicació més convincent", va assegurar l'astrofísic. Però no hi ha cap Déu. Sóc ateu ", va assenyalar Hawking, i va afegir: "la religió creu en els miracles, però aquests no són compatibles amb la ciència".
A mi ja m'ho semblava, de fet de més jove deia que era agnòstic gràcies a déu, frase que recordo haver llegir d'Adolfo  Marsillach al llibre '100 españoles y Dios' de Josep Maria Gironella. Més endavant, o amb el pas dels anys he perdut les gràcies i els déus i m'he quedat en agnòstic a seques, però Déu i la Constitució són intocables, i costarà d'eradicar l'un i canviar l'altre, per això s'haurien de rebelar les masses, i em sembla que no estàn per la labor, encara que a vegades ho sembli. 
« PREV
NEXT »

5 comentaris

 1. Si, cierto, pero es indudable que en los momentos más complejos, difíciles y duros, todos hemos soltado aquello de " Dios mío"...
  No se de nadie que haya dicho..."Constitución mia"....¿ o si ?...al igual el Rajoy....

  ResponElimina
 2. A mi dios nunca me hizo nada, los que me joden son sus clubs de fans...
  Respecto a la Constitucion, no entiendo porque no se puede cambiar, creo que habrá que mirar que puntos hay que cambiar, (como del sistema electoral por ejemplo), someterlo a referendum en España y ya esta. Claridad, las ideas muy definidas y a por el toro, si es necesario.

  ResponElimina
 3. Rajoy segurament que si que ho diria, quan a lo altre, són frases fetes com CASUMDENA, O BATUALOLLA

  ResponElimina
 4. AH!Daniel, lo de la Consti es más raro que lo de la santísima trinidad. Según dicen ellos, es intocable.La constitución no se toca, muchos de esos que por cierto no la votaron cuando estaban en AP. Pero cuando les convino la cambiaron en un plis plas. Misterios de la vida.

  ResponElimina
 5. Una constitución que por cierto no votaron....

  ResponElimina