EMIGRAR A SENEGAL



Quan Ramon Lobo en la secció de 'personajes inquietantes' a el Diario parla de Mariano 'Chance' Rajoy, ho fa en els termes correctes i descriu molt  el personatge. En el fons, i consti que ja ens havien avisat, ens manen psicòpates, idiotes o Mariano Rajoy, que podria ser qualsevol dels dos supòsits, o els dos alhora, amb l'agreujant del seguici del personatge, SorayasMonterosWert, un autèntic seguici digne de la botiga dels horrors, autentica indolència mental que, inexplicablement o potser perquè així ha de ser, tenen poder, i exerceixen tan maldestrament com saben, perquè és que no donen per a més. El més trist és que al seu voltant hi ha un ermot, Sánchez o Iglesies són simples i pobres xitxarel·los sense cap base sòlida ni preparació, i mentre que en el cas de Sánchez està en la línia ja establerta per Zp, un altra ment preclara, com la d'aquest error nomenat o dit Carmen Chacón, que és la prova fefaent que qualsevol subproducte pot arribar a Ministre, en aquest cas de la guerra, sense que el País s'en ressenteixi excessivament, que aquí es paeix tot.

Tornant a Pau Iglesias (si diem Podem, hem de dir Pau) el vaig escoltar l'altre dia a la xerrada que va tenir al sofà de Mejide. Déus, quanta inconsistència, quin poc de no res hi ha al darrere de líder?, de la que diuen serà la tercera força política a les eleccions vinents. I això que Mejide no el va estrényer, simplement va deixar que es retratés tot sol, el noi.

I aquest és el panorama que hi ha, mentre aquí estem marejant la perdiu que si si, si, no o alomojó, i és que això més que una tragèdia és un sainet amb tints melodramàtics, o un vodevil còmic amb urnes que s'obren i es tanquen. Tot plegat, és per emigrar al Senegal amb en Lluís Llach i quedar-s'hi.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Francesc, tu que en saps de tot això. Recordes per casualitat des de quant tenim a Espanya un president intel·ligent? Fins i tot accepto que sigui corrupte --ja el fotrien fora--, dic intel·ligent.

  L'article de l'enllaç que poses és molt bo, molt bo!

  Ai, Senyor, trobo a falta a la meva Montserrat Roig, no se perquè...

  Molta roba i poc sabó... i tan neta que la volen.

  ResponElimina
 2. Has d'anar amb compte perquè al Senegal (malgrat que no ho diguin) hi ha èbola. D'altra banda, a mi la proximitat del Llach no em faria massa il·lusió.
  Ja ho deia La Polla Records després de la caiguda del mur de Berlín: "ya no hay donde huir".

  ResponElimina
 3. Poner música folklórica :

  Miedorrrr, tengo miedorrrrrrrrrrrrrrr¡¡¡

  ResponElimina
 4. josep, si fos inteligent no hauria estat President del Govern.

  ResponElimina
 5. Lluís, podriem cantaf habaneres amb Llach, i quan a l'ébola, que vols que et digui, a mñes com tampoc anire al senegal, cap problema.

  ResponElimina
 6. va bé paquito el chocolatero Miquel?

  ResponElimina
 7. Este es el producto tipico de las listas cerradas, sin carisma, sin ideas y con poco que contar.
  Si no se cambia el sistema vendran más, ¿a nadie le parece extraño que Aznar nombre a Rajoy o que alli Pujol nombrase a Artur?
  Y luego criticamos a monarquias hereditarias... con razon, no lo dudo, pero... hay distintos tipos de sucesiones..

  ResponElimina
 8. y mira por donde los dos nombrados a dedo se han acabado encontrando, Daniel, y al paso que vamos chocando.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada