JO VULL SER CATÒLIC I DEL PEPÉ


Jo, de gran, vull ser catòlic, Espanyol i del PePé. Si és que no hi ha res com aquest conjunt, és la fórmula perfecta per expiar les malifetes només amb una paraula: Perdó. Acorralats per la munió d'imputats de l'entorn del carrer Gènova, els assessors de don Tancredo han acabat recurrent a la tàctica més vella del món per guanyar temps i de passada demanar la clemència de nostre Senyor Jesús és  Crist i el seu pare. 'Ho sento molt, no tornarà passar': com va dir al seu día el Bourbon caçador d'elefants i senyoretes. I de la mateixa manera pretén justificar Tancredo Rajoy, el que és injustificable, la quantitat de merda que hi ha a les clavegueres del seu partit i que quan s'embussen els imbornals aflora pels carrers. Semblava que nomes hi havia merder a l'oasi català, però al oasi de las gambes amb gabardina i bocata calamares tenen també un bon marró. 
Tot plegat, per acabar en no res, o segurament amb el jutge Ruz exiliat a Mozambic. De fet, haurien d'haver rebut abans clases de demanar perdò, per fer-ho amb un cert estil i de manera que sembles creïble, però tant Rajoy com Esperanza Aguirre, ho han fet amb la boca petita i malament, vindría a ser com si algun alemany hagués de demanar perdó, no en sabria, se li notaria la falsedat, i aixo és el que els hi ha passat a Rajoy i Aguirre, màxime quan a la hora de veritat, a l'hora de depurar la corrupcio, de fer foc nou, imposen la seva majoria per evitar-ho. I aixi van fent els dels PePé, donant vots a cada segon a Podemos i creant nous independentistes a Catalunya. Mai tan pocs ho havien fet tan malament. Ai, aquell vell país ineficient segueix malauradament, com sempre...
Comparteix:  

Comentaris

 1. Coño, español, cristiano y del PP, solo te falta afiliarte al Real Madrid... como dios manda.
  Esto es una comedia, me creere algo cuando la primera denuncia por corrupcion la haga el propio partido, pero no en el Senado , ni el Congreso, en el Juzgado. Lo demas son brindis al sol y saludo al tendido, si se me permite el simil tauromaquio.

  ResponElimina
 2. Afortunadamente cada dia van cayendo más A PESAR de los partidos politicos.

  ResponElimina
 3. jajajaja del real Madrid ???? joder...pobre PUIGCARBó ¡¡¡¡
  jjajajajajajajajajajaja..
  demasié pal body ¡¡

  ResponElimina
 4. ah no! del Madrid no! Temujin, si acaso del Atlètico de Madrid.

  ResponElimina
 5. Miquel tu calla que ets periquitu.

  ResponElimina
 6. ...y dando votos a Podemos y quizás a UPyD i Ciutadans.

  ResponElimina
 7. A veure si vols ser tot això has de ser del Madrid, si no, no seràs creible!
  A mi no m'hi busquis, és clar que jo... ja sóc gran :)

  ResponElimina
 8. doncs no Joana, del Madrid no, ni pensar-hi.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada