Sierra Leone va registrar 121 morts per Ebola i multitud de noves infeccions durant la jornada de dissabte, en un dels pitjors dies des de l'esclat del brot en aquest país fa al voltant de quatre mesos, segons les estadístiques publicades pel Govern. La xifra de víctimes mortals a Sierra Leone va passar de 557-678 després de les morts que es van registrar dissabte. A més, les estadístiques diàries compilades pel Centre d'Operacions d'Emergència del país indiquen que també hi ha 81 nous casos de febre hemorràgica. El nombre total d'afectats pel brot que afecta diversos països de l'Àfrica Occidental no para de créixer. L'Organització Mundial de la Salut (OMS) va elevar dimecres passat a 3.338 el nombre confirmat de morts pel brot i en 7.178 el total de contagis. No obstant això, ha advertit que el seu informe no és complet, ja que no es coneix l'abast exacte del brot més gran de la història d'aquest virus, descobert el 1976 de la República Democràtica del Congo. 
A Libèria, el país més afectat, han mort fins ara 1.998 persones, per sobre dels 710 morts registrats a Guinea i els esdevinguts a Sierra Leone. A més, també s'han confirmat casos al Senegal i Nigèria. L'OMS va incloure en el seu últim balanç contagis en regions guineanes i sierraleoneses frontereres amb Costa d'Ivori, on no s'ha registrat de moment cap malalt.

Aquesta informació és real, però els mitjans informatius?, a penes li han dedicat el seu temps sobre tot els televisius. Ara, una sola infectada a Espanya i ja tenim el tema del dia a tots els telenotícies i programes com el d'Ana Rosa Quintana i altres per 'estil. Ara tothom sabia que no s'havien pres les mesures correctes, que no hi havien mitjans, etc, com sempre.

La gent d'Alcorcón, els veïns de la infermera afectada idiotament histèrics davant la por de contaminar-se. Tot plegat és lamentable i vergonyós. Ara, Piqueras de telecinco gaudeix com un verro, ja te tema per dies i de passada ni tan sols es parla de la consulta.

Vivim en una societat equidistant amb el mal dels altres i poruga en excés en el propi, una societat que es diu solidària, i no ho és,  la societat dels pobrets negrets de l'Africa, la compasiva de lluny, una merda de societat, tant els informants com els informats o millor dit, desinformats. És la por dels idiotes, els africans no tenen por, es limiten a sobreviure cada dia si poden i no tenen temps per tenir por, això és cosa dels opulents, no dels abandonats pels déus i els homes.