OBSCENITATS


Hi fa fotos - la majoria - que donen fe que una imatge val més que mil paraules, aquesta d'un camp de golf a Melilla amb uns senyors practicant aquest esport, i uns nois subsaharians penjats a dalt de la tanca mirant-los, reflecteix tota la obscenitat de la situació. 
Hi ha noticies que no destaquen massa els mitjans i que són tambè molt obscenes, i no ho dic pels 1.700 milions que haurem de pagar enre tots a Florentino Pérez per la plataforma Castor, que també hauria d'haver encés els ànims del personal. No! ho dic per aquesta altra noticia que ni tan sols he sabut trobar (no dic que no i sigui) al digital de el Periódico en català.
Comparteix:  

Comentaris

 1. No cal comentar la imatge, Francesc, parla clarament.
  Quant a la talidomida, he seguit la notícia a TV3. Un escàndol de principi a fi... Esperem q

  ResponElimina
 2. que no sigui la fi.
  I el que realment em sobta és que s'hagi parlat tan poc de la plataforma, perquè aquí si qui toquen la butxaca de tothom i ja sabem que les butxaques sí que són sagrades.

  ResponElimina
 3. Las farmaceútica es otro poder fáctico.
  resulta que han de abonar 35 millones que para ella es nada Y va y les dice que ya cobran una ayuda del estado.
  Son crueles y además insensibles.
  A esta en concreto se le debería hacer boicot, no se cual es, pero lo averigüaré.

  ResponElimina
 4. miquel, ara nomès estem per la consulta i per res més, lo de Castor que de fet no és imputabl al Ppsinó a ZP, encara no entenc com np ho han aprofitat els del Pp.
  Quan a la sentencia de la talidomila, com diuen 'pa mear y no echar gota'

  ResponElimina
 5. les farmaceútiques tenen molt poder Miquel, y segurament el jutge se'n vagi a fer unes bones vacances a les Seychelles.

  ResponElimina
 6. En Rio de Janeiro vi el Hotel Sheraton, cruzabas una calle y estabas en las fabelas, estas protegidas del ataque de los del Sheraton por una valla, me he acordado de ello.
  La forma de contratar la obra publica en manos privadas en este pais es vergonzosa, se garantizan los beneficios por ley; en mi estancia en mi pequeño ay untamiento estudie como se contrata y comprendi porque se sobornaba a los que contrataban. Aqui si que es necesario hacer una reforma integral, algun dia hare una entrada del tema, porque tiene miga, es la corrupcion legalizada.

  ResponElimina
 7. H e visto fotos de FRío Daniel, y tambiñen de unos edificios de pisos de mucho lujo una valla i las fabelas que se pierden en el horizonte. Eso algún dia explotará, es demasiada y obscena desigualdad.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada