¡AY MÍSERO DE MÍ!Ja ho vaig dir l'altre dia, però ho vull deixar molt clar, el 9-N no aniré a  votar. No hi aniré perque aquesta pseudo consulta és una pèrdua inùtil de temps, i a més és que no me'n puc refiar d'una gent que m'ha enganyat. Mai hi ha hagut pla B. tant secretisme, tanta astucia de la que es parlava, David contra Goliat etc. que deien que practicaven els partits pro-consulta per no donar pistes a l’adversari, tot era teatre i del dolent, no arribaven ni a Patufet. Tot no ha estat més que una comedia on cada qual ha representat el seu paper i mirat pels seus mesquins interessos.

Mai hi ha hagut unitat real dels partits. La sensació és que, com ningú volia parlar de la realitat, la cosa anava tirant. Però el 9-N s’anava acostant... Sabien tots que tard o d’hora haurien d'enfrontar-se a la realitat que es negaven a afrontar, que no es celebraria la consulta, però varen seguir dissimulant fins l'ùltim moment.

I han hagut de sortir l’ANC i Ómnium per dir-los a tots plegats que s'ha de fer, encara que de fet ni els hi toca ni els hi pertoca aquest protagonisme, però donada la tebiesa dels partits, han agafat clarament les rendes i són qui els hi marquen el pas, lo qual no deixa de ser preocupant. Però em temo que uns i altres van amb el pas canviat. Aixó s'ha acabat, i ha estat per culpa dels partits, no només els de Ciu, no han estat a l'alçada, i com a mals jugadors de poquer, s'han tirat un farol que ningú se l'ha cregut, i l'ùnic que han aconseguit és perdre la partida i a més a més fer el ridicul.

No crec en aquesta gent, no em sento representat per cap d'aquests partits, especuladors, miserables i escadussers, que ni tan sols són casta, sinó representacions folclòriques tranuitades. Pobre Artur, ja me'l veig recitant la seva dissort en la seva solitud pels passadissos de la Generalitat:


¡Ay mísero de mí, y ay, infelice! 

Apurar, cielos, pretendo,

ya que me tratáis así

qué delito cometí

contra vosotros haciendo

la consulta del si, si

aunque si nací, ya entiendo

qué delito he cometido.
Bastante causa ha tenido
vuestra justicia y rigor;
pues el delito mayor
del hombre es haber nacido
y hacer la consulta del si, no.


8 comentaris:

 1. Creo que la partida no ha acabado. Lo malo es que no apuestan sus bienes sino el sentimiento ajeno, de unos y de otros, porque los otros, no les menospreciemos, que son el 50%, también existen.
  Dos años al traste, de butifarras y comisiones...
  Total. Nada.

  ResponElimina
 2. Por cierto , el grupo de llama Siniestro Total... que "me se " habia olvidado.

  ResponElimina
 3. Et felicito per la claredat del què dius. I pr la valentia que mostres, perquè ja saps a què t'arrisques.
  Jo tampoc no aniré a votar. No solc colar-me a les festes dels altres, i molt menys encara quan les festes dels altres són tan ridícules com aquesta.

  ResponElimina
 4. EN ESO ANDAMOS TEMUJIN, EN UN SINIESTRO TOTAL.

  ResponElimina
 5. Lluís, de valentia res de res, que sóc bastant cagón, siplement dic el que penso, crec que hi tinc tot el dret com a ciutadà dins d'una societat democràtica.

  ResponElimina
 6. Bé, doncs jo sí que hi aniré, malgrat no sigui la consulta que volia. Hi aniré i m'esperaré a les eleccions. Si no ho fem així, no canviarà res. O, encara pitjor, tornarem a pactar amb un país que ens deprecia i ens vol aniquilar. Ningú va dir que seria fàcil.

  ResponElimina
 7. Ho sento Loreto pero tornarem al peix al cove, possiblement aquest pais que tu dius ens desprecia perque li donem motius com el comportament tan lamentable de tota la patoleia en aquest proces, i aniquilar-nos no ho vol, ans a contrari, recorda l'acudit de Woody llen. Doctor el meu germà està boig, es pensa que és una gallina.
  Ingresi'l a una clinica li diu el metge.
  Si home després com recullo els ous?.
  Nosaltres som la gallina dels ous.....i cal cuitar-la i ho saben, peró no si es va amb fatxenderies de tres al quart com l'Artur.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.