SE LI VEU EL LLAUTÓ


No sé d'on ha sortit, però ordenant llibres que tenia guardats en caixes ja que no em cabien a les prestatgeries, n'ha aparescut un que, com Amalfitano no recordo haver comprat, i el pare diu que d'ell tampoc és. La qüestió és que el llibre duu per títol 'Història de la persecució religiosa a Catalunya' (1936-1939) i l'autor un empresari i duaner de la Jonquera Francesc A. Picas.
No negaré que hi va haver una persecució de la republica contra els cristians, amb molts assassinats de capellans i monges innocents, i són aquests uns fets dels que tampoc se n'ha parlat gaire, aquí on s'ha anat a sac és a parlar de les víctimes de la guerra i del franquisme, i poc s'ha tocat les malvestats del POUM, FAI o CNT abans de la guerra.
Dit aixó, si veieu la foto i el text en que acaba el seu llibre el Senyor Francesc A. Picas, diria que se li veu i molt el llautó, i desqualifica per a mi, tot el que hagi exposat abans per més cert fou que passés; al cap i a la fi, els cristians estàn més acostumats a perseguir que a ser perseguits, i els devia venir de nou aquests tres anys, quan ells en fa més de dos mil que persegueixen infidels a tort i a dret, sovint sense massa miraments; penseu que directa o indirectament, els cristians, són la secta que arrossega més morts a la seva esquena al llarg de la seva perversa història.
Vegent la foto i el text, hom arriba a la conclusió que el senyor Francesc A. Picas era un miserable simpatitzant del dictador feixista Francisco Franco.
Comparteix:  

Comentaris

  1. Fijate lo que les gusta perseguir a los cristiano (a las fuerzas de elite, me refiero) que se persiguen hasta entre ellos.

    ResponElimina
  2. Coño, habrá sido guía del argumento del Amalfitano del Bolaño...

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada