BLOC D'EN FRANCESC PUIGCARBÓ
BLOC D'ACTUALITAT
Home » » AIXÒ NO HI HA QUI HO AGUANTI

AIXÒ NO HI HA QUI HO AGUANTI

- Francesc Puigcarbó - dimarts, 4 de novembre de 2014 - 4.11.14


Ah! l'esperpent continua, Valle-Inclàn ha ressucitat i Berlanga xala com un berro. Sazatornil està pendent de rebre el paper de secundari de luxe, i Mihura i els germans Quintero ja preparen el guió: L'alcalde de Montblanc, Pep Andreu, proposa, si cal, prohibir la circulació de cotxes pel casc antic per evitar l'entrada de vehicles de la policia espanyola o la Guàrdia Civil. El Quinqui Arrufat: «Sortirem a votar, votarem i guanyarem per golejada». Mossen Fernández Diaz ha legalitzat Alba Daurada, L'Artur que s'ha posat les orelleres i tira endavant qual sota carro, caigui qui caigui i peti qui peti. 
No ens poden atacar els perversos espanyols amb els submarins perquè baixen però no tornen a pujar, els tancs s'ensorren a l'asfalt per excés de pes, els destructors estàn al port amb bombes traient l'aigua perquè no naufraguin, L'unic portaavions que tenen no sabe no contesta, el Juan Sebastian Elcano és dedica a traficar amb droga, i l'alt càrrec militar millor que tenen té el títol d'una anella d'anís del Mono després d'haver-se'l endrapat. A més a més, com a l'acudit de l'Eugenio, a Catalunya no ens hi caben tants presoners.
O sia que, tots tranquils, diumenge que muntin la paradeta tornant a l'origen del paripé d'Arenys de Munt, Com en una dictadura (encara que potser no ho sigui) votaran nomès els seus (30%), per a ells serà un exit, per els altres un fracàs, Mas convocarà eleccions plebiscitaries pel febrer (totes ho són) nomès que ell no ho sap, o no li han dit,  les perdrà a favor d'ERC, i després ja veurem que fa el mesiànic Junqueras (aquest si que em fa por), ja el veig al balcó del Palau de la Generalitat declarant la república (independencia) com l'eixelebrat de Companys. 
Jo, sincerament, em demano la eutanasia com a ciutadà, que m'esborrin. Aixó es fa molt llarg i és molt avorrit i previsible, i molesta tanta estulticia de vol gallinaci. Com no ho animi una mica 'Podemos' això no hi ha qui ho aguanti. I, el pitjor de tot, és que tot plegat serà molt soroll per no res.
SHARE

- Francesc Puigcarbó

10 Comentaris :

 1. Ara que falten quatre dies et demanes la eutanasia? no pots aguantar fins que acabin els Puchinelis?

  ResponElimina
 2. El que ja em faltava és aquesta publicitat del 'votaré per tu', això de saber què haguessin fet o pensat els nostres difunts sempre m'ha fet molta angúnia, la veritat. Que m'oblidin.

  ResponElimina
 3. Gemma, els putxinel·lis són gent honrada, jo n'havia fet de jovenet, anàva amb el teatrillu amb dos més per les cases i en feiem per la mainada, i ens donàven de berenar. Va ser el meu primer negoci relativament lucratiu.

  ResponElimina
 4. Júlia i Miquel: li vaig prometre a una persona ja traspassada que votaria per ell Si,Si, i aixó no és broma. Ell sabia que jo no estava pel si,si, pero m'ho va demanar, Entenc que havia de fer-ho en la Consulta nonata, no en aquesta de xaranga i pandereta.
  Ara, l'ùs que fan ara dels morts, és bastant lamentable, deu ser un avenç de la necrofilia de CiU

  ResponElimina
 5. A això em referia, a les coses humanes...

  Salut.

  ResponElimina
 6. Una cosa és que algú t'hagi dit alguna cosa així, normalment serà una persona anònima, i una altra que s'atorguin el dret de votar per algú que no saps què voldria hores d'ara i que 'va ser famós', en fi...

  ResponElimina
 7. Júlia:això comença a moure's entre el patetisme mesiànic i el ridicul. Bolivar no crec que es mogués en aquests paràmetres.

  ResponElimina
 8. El dia 17 me cambio de trabajo, trabajare para una multinacional alemana, que tiene su sede en España en Madrid, pero yo que vendo camiones en Burgos, dependeré de el jefe de la zona norte y de su sede en San Sebastian. Tributare en San Sebastian, trabajare en Burgos, dependere en un ultima instancia de Madrid y mi jefe es aleman. No se si me explico.

  ResponElimina
 9. un trabajo europeo, digo yo. Que te vaya bien!

  ResponElimina