L'ESGLÈSIA MÉS HIPÒCRITA...


... DEL MÓN - Possiblement el Papa Francesc sigui un demagog populista, digne succesor de Peron o Evita. Tant de bó sia així, sinó no fos tan demagog ni tan populista no hauria llegit la carta que va rebre d'un noi de Granada, ni l'hauria trucat i destapat així una vergonya eterna d'aquesta secta. L'esglèsia mes hipòcrita del món, com la titlla Anton Losada a el Diario.es. l Govern Espanyol es fa l'orni i passa de puntetes pel tema, no sigui que els seus se'ls enfadin....

I és que començaré a creure en el Govern Espanyol:

... Quan Fabra entri d'una puta vegada a la presó.

... Quan Rato i tots els Ratos que es fan i es desfan paguin pel que han robat impunement.

... Quan tanquin totes i cadascuna de les sucursals bancaries que es dediquen a robar i extorsionar als ciutadans.

... Quan ni un sol individuu del Pp, PSoE, Ciu i la resta ostenti el més minim càrrec polític de res.

... Quan Jose Maria Aznar López pagui pels crims de guerra dels que n'és responsable.

... Quan els fills de Franco que encara Governen siguin cessats immediatament.

... Quan  no hàgim de pagar a Florentino durant 30 anys perquè li ha sortit dels dallonsis de pagar-li al Govern per les prospeccions de Castor, per cert, amb una cel·leritat que ja voldriem per altres assumptes.

... I encara podria afegir més reivindicacions, però amb aquestes ja m'aconfor-mo, atès com res d'això succeirà, que quedi clar que no crec en aquest Govern, i menys encara en la seva LEGIMITAT DEMOCRÀTICA.

Per a mi ja s'ho faràn, i ja es veurà com a banda del tontet de torn que pagarà els plas trencats, això del pressumpte cas de pederastia de Granada acabarà en un no res, i la Esglèsia Catòlica, apostolica i romana (o marrana) o sia, la secta, la gran secta una grande y libre seguirà com si res, donant pel cul al personal, i a més més sense pagar l'IBI. 

Quanta raó tenia Nietzsche: són la gran vergonya eterna de la humanitat.Comparteix:  

Comentaris

  1. Yo voto Junqueras...si...el mismo que tuve durante tres años las llaves de la Biblioteca Vaticana...siii, saludando al expapa ( hoy todos son ex, el rey, el papa ) y dándole las buenas noches en la bibli0 Vaticana durante tres años... Eso si que es creer, y no o mio con Teresas de Calcuta.

    ResponElimina
  2. AH! la fe te camins molt estranys Miquel. Nomès que no mou muntanyes, això ja està descartat.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada