BICICLETAT


No necessàriament si es fan les coses bé s'obtè una recompensa. Pot succeïr exactament a l'inrevés. I això es el que m'ha passat avui anant amb la bicicleta, en que per dues vegades malgrat respectar els semàfors han estat a punt d'atropellar-me.
El primer cop ha set a la Ronda Zamenhoff, en aturar-me davant del semàfor en vermell com es preceptiu, el camió que venia darrere meu com ha pensat que jo no m'aturaria ha apurat la frenada i ha arribar a tocar-me la roda del darrere, sense que arribés jo a caure. Oh! ha estat el seu comentari: no comptava en que t'aturessis, com tots se'l  passen en vermell. Tots no! però si gairebè, ja vaig parlar al seu dia de l'incivisme dels ciclistes.
El segón cas ha estat quan era als pas de vianants a l'Eix Macià a l'alçada de la Plaça de Catalunya. al posar-se en verd, un servidor i dos avis hem començat a travessar el carrer quan ens ha passat fregant un cotxe d'auto escola, ara, el més emotiu ha estat la peineta que ens ha dedicat l'nstructor que seia al costat de la noia que conduïa. LLàstima que no m'fe fixat amb el nom o malnom de l'auto escola, que deu ensenyar bé als seus alumnes si ens atenem al cas qie hem patit els avis i jo, que com ells sóc avi, però menys i bicicletat.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Pero si con vosotros es un imposible ¡¡¡
  Vais de ecológicos y sois ilógicos incompetentes.
  De entrada : Ronda Zamenhoff...Un cacho persona inventor de un idioma mediático, poco funcional para el sistema americano ( IBM en computerización), no interesaba en aquel momento, pero un tipo que simplificaba los problemas lingüisticos, que no era poco.
  Salu

  ResponElimina
 2. Francesc. Personalment crec que a tots dos; el del camió i el de l'autoescola no és mereix el carnet.

  El del camió no ha de pensar si tu faràs o no faràs. Ell hi ha de complir les normes. I el de l'autoescola és un profe molt dolent com a tal, i molt mal educat. Tampoc és mereix ser professor.
  Es tornat a nèixer. Enhorabona!!!

  ResponElimina
 3. Miquel, després de la guerravaren treure al Sr. Zamenhoff de la seva ronda, perquè els feixistes en la SEVA IGNORANCIA PENSAVEN QUE ERA UN COMUNISTA, i tot plegat havia IMVENTAT L'ESPERANTO QUE A SABADELL TÉ O TENIA BASTANT TRADICIO. Es deia el bonic nom de ondaAlcazae de Toledo, i quan va morir la fera li varen restaurar el nom antic a la Ronda i l'Alcazar de Toledo se'n va anar on li corresponia, a l'oblit.

  ResponElimina
 4. Josep, el que em sap greu es no haver-me fixa't amb el nom de l'auto escola.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada