L'OMBRA DE FRANCO ÉS ALLARGADA


La Policia Nacional no procedirà a detenir la vintena de persones que reclama la justícia argentina per crims comesos durant el franquisme, entre ells diversos ministres de la dictadura, segons fonts policials consultades per Europa Press. La secció espanyola de la Interpol ha esgrimit, davant la secretaria general d'aquest organisme policial amb seu a Lió, una resolució aprovada el 2010 i que afecta la cooperació en el cas de sol·licituds relacionades amb els delictes de genocidi, crims contra la humanitat i crims de guerra. 
És aclaridor per sabem on som i amb qui tractem, mentre es plantegen detenir en Mas per posar les urnes al carrer, es neguen a detenir als assassins del franquisme, clar, com són els seus pares. Qui gosaria detenir al seu pare, encara que sigui putatiu. L'ombra de Franco és allargada i voldria només recordar que Antonio Utrera Molina, un altre dels reclamats per la justicia internacional, és el sogre de l'exministre de justicia, el senyor Gallardon.
Comparteix:  

Comentaris

  1. Pasarán al menos 3 genraciones para que la gente se olvide de todos estos...

    ResponElimina
  2. Antes era contrario a levantar las tumbas y reconocer las victimas, por aquello de "no menearlo". Ahora no, demasiados asesinatos impunes, demasiados robos a mano armada, demasiadas fortunas expoliadas..

    ResponElimina
  3. No Pasará nada, estos siempre se escapan, fíjate en Pinochet....

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada