CIE - BARCELONA - 

Aquest Govern del Pp és un desastre, són incapaços de fer res bé, i no ho dic per Carlos Floriano a qui s'hauria de donar de menjar a part i ja dono per perdut com Fàtima Bañez o Wert, sinó per a tots en general, del primer a l'ùltim. No tenen cap mena de sensibilitat ni respecte per a res. És la puta dreta dura cavernícola i autoritária de sempre. L'ùltim exemple de la seva intransigencia i manca de sensibilitat la tenim amb Madou, un senegalès a qui volen deportar exprés, malgrat dur vuit anys aquí, que acaba de ser pare (de mare senegalesa com ell) i no te cap antecedent penal. Hi ha situaciones que enerven, ho dic sincerament, i aquesta és una d'elles. No tenen vergonya!

"La Campanya pel Tancament dels Centres d'Internament d'Estrangers (CIE) ha assegurat que el Govern pretén deportar "de forma exprés" Madou, un senegalès que va tenir una filla fa 14 dies i que resideix a Espanya des de fa vuit anys. L'home va ser detingut un dia després que iniciés el procediment per demanar el permís de residència per arrelament social.

El portaveu de l'associació i advocat, Andrés García Berrio, ha explicat que aquest dimecres han demanat al jutjat de guàrdia de Salou (Tarragona) la mesura cautelaríssima de paralitzar de forma immediata la deportació, cosa que també han sol·licitat a la Delegació de Govern. Aquest ciutadà, sense antecedents penals i la dona del qual, també d'origen senegalès, si que té els papers en regla, està internat al CIE de la Zona Franca de Barcelona després de ser detingut dimarts per la Policia Nacional.

Abans del seu arrest, estava pendent d'una cita que té aquest divendres a la subdelegació del Govern per continuar el procés de regularització que havia començat. Els advocats estan treballant a contrarellotge per evitar una deportació que veuen "completament il·legal i contrària al dret internacional dels drets humans", han considerat aquest dimecres en un comunicat. Concretament, García ha apuntat que la seva deportació vulneraria el dret a la vida en família protegit per l'article 8 del Conveni Europeu de Drets Humans."

Madou té un problema kafkià, tot un Estat contra ell...

Caldrà seguir el cas a veure com acaba, encara hi ha possibilitats d'evitar la deportació, ja es veurà....., jo no confiaría masa en que s'aconsegueixi evitar-ho. Tant de bó.