ÚLTIMS ESCRITS
latest

dilluns, 17 de novembre de 2014

'QUE BELLO ES VIVIR'


Estic segur que recordareu l'anunci de la loteria de Nadal de l'any passat on hi intervenien Raphael, Montserrat Caballé i algun altre famós més que ara no recordo, i la conyeta que s'hi va fer. Francament, era horrorós i no se si va assolir l'objectiu d'un anunci que és atraure clientela cap el producte anunciat.

Aquest any, l'enfoc de l'anunci és totalmente diferent, es mou entre 'Chencho' i 'Que bello es vivir'. El protagonista de l'espot, Manu, qui no ha comprat el seu dècim perquè se sobreenten està a l'atur, a insànces de la seva dona va al bar de l'Antonio on ha tocat la loteria per felicitar-lo. La gent està embogida cel·lebrant que són nous rics, o nous pobres, i tots brinden amb champagne, menys Manu, que després de felicitar Antonio li demana un cafè. A l'hora de pagar (una bestiesa en un dia en que no paga ningú) Antonio li diu em deus 32 euros i davant la cara de sorpresa de Manu (que ha de ser un desgraciat de veritat o un gran actor perqué fa molt be el paper) li dona un sobre on hi ha un dècim premiat.
Lacrimògen, irreal, inversemblant, francament, no se qui dels dos anuncis és pitjor, si el de l'any passat o el d'aquest, almenys el de l'any passat no enganyava ningú i tenia la cosa aquella entre friki i esperpèntica que el feia diferent. L'ùnic que se'm va ocòrrer en veure'l per primera vegada, es si el final de l'anunci és una alegoria (el sobre que Antonio, el propietari del Bar, li dóna a Manu) amb el sobres que lliurava Bárcenas... No ho crec, deuen ser dèries meves. Sincerament, preferia els anuncis del calb, eren una borratxera de pura estètica audiovisual

« PREV
NEXT »

6 comentaris

 1. Bueno a un amigo mio compra-venta de camiones que jugaba mucho a la loteria le toco el segundo premio. Entrego cinco decimos a gente que se habia comprometido con él a cambiarlos despues del sorteo, conociendo que estaban premiados, eso es cierto.
  Por lo demas un anuncio es un anuncio, y la Loteria es ilusion de que te toque y es lo que vende. No habia visto el anuncio hasta ahora la verdad.

  ResponElimina
 2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

  ResponElimina
 3. sin duda un hombre de palabra Temujin. ¿No se llamaría Daniel...por casualidad?

  ResponElimina
 4. Priemro:
  TEMUJIN bebe vino de Rioja, que es una barbaridad...donde esté el Ribera...
  Segundo:
  Antonio li diu em deus 32 euros....NOrrrrr , le dice que le debe 21, si, vente por la mierda café, que vale un güevo y uno por la porquería de lo que jamás te tocará....
  Tercero:
  Antonio, hijo la Josefa, la mandadora y el Cafre Raimundo, el porquero, jamás le hubiera guardao nada, porque Antonio, en realidad no regenta nada y le suda la tripa lo de la lotería, lo que pasa es que estaba de guardia en el bar...si...guardando en ajenjo y la ratafia...
  Y Cuarto...
  Vaya mierda lagrimales babosos...de tiernas bondades humanas que no existen, de acojonamientos morales..., de linchamientos..
  LA LOTERIA SE PAGA AL CONTADO...
  EL JUEGO NO SE FIA...
  y al que no le guste...que no juegue..
  Salut

  ResponElimina
 5. justa la fusta Miquel! pensa que per ser publicista s'ha de ser idiota integral, sinó no t'accepten, a banda cal dominar l'art de mentir, d'enganyar al personal, però això s'aprèn ràpid, és a nivell de border line.

  salut

  ResponElimina
 6. ah! i suposant que no arribis a aquest subnivell per ser publicista, pots dedicarte a periodista d'esports que es un nivell encara més inferior, per sota dels border line.

  ResponElimina