Estic segur que recordareu l'anunci de la loteria de Nadal de l'any passat on hi intervenien Raphael, Montserrat Caballé i algun altre famós més que ara no recordo, i la conyeta que s'hi va fer. Francament, era horrorós i no se si va assolir l'objectiu d'un anunci que és atraure clientela cap el producte anunciat.

Aquest any, l'enfoc de l'anunci és totalmente diferent, es mou entre 'Chencho' i 'Que bello es vivir'. El protagonista de l'espot, Manu, qui no ha comprat el seu dècim perquè se sobreenten està a l'atur, a insànces de la seva dona va al bar de l'Antonio on ha tocat la loteria per felicitar-lo. La gent està embogida cel·lebrant que són nous rics, o nous pobres, i tots brinden amb champagne, menys Manu, que després de felicitar Antonio li demana un cafè. A l'hora de pagar (una bestiesa en un dia en que no paga ningú) Antonio li diu em deus 32 euros i davant la cara de sorpresa de Manu (que ha de ser un desgraciat de veritat o un gran actor perqué fa molt be el paper) li dona un sobre on hi ha un dècim premiat.
Lacrimògen, irreal, inversemblant, francament, no se qui dels dos anuncis és pitjor, si el de l'any passat o el d'aquest, almenys el de l'any passat no enganyava ningú i tenia la cosa aquella entre friki i esperpèntica que el feia diferent. L'ùnic que se'm va ocòrrer en veure'l per primera vegada, es si el final de l'anunci és una alegoria (el sobre que Antonio, el propietari del Bar, li dóna a Manu) amb el sobres que lliurava Bárcenas... No ho crec, deuen ser dèries meves. Sincerament, preferia els anuncis del calb, eren una borratxera de pura estètica audiovisual