A vegades hi ha noticies que no saps com agafar-les, la que teniu a continuació n'ès una d'elles, publicada per AraVallès el passat dijous i que a hores d'ara no ha estat pas rectificada. D'entrada la noticia és nomès al titular, car en el redactat els 561€ no apareixen. Primer vaig pensar que s'havien equivocat i eren 5610€, però dos dies més tard la noticia no ha estat com deia rectificada, o sia que nomès és varen recollir 561 misserrims euros per la Marató.    
CALDES REPARTEIX 6000 RACIONS DE BROU I RECAPTA 561€ PER LA MARATÓ
 La celebració d'una versió ampliada del Mercat ecològic i de proximitat del casc antic va comptar amb l'elaboració del brou de Nadal a l'olla gegant calderina, que té capacitat per a 1.600 litres. El brou, fet amb aigua termal, incloïa 250 racions de carn d’olla. El mercat que organitza l'Associació de Veïns i Comerciants del Casc Antic té lloc cada segon dissabte de mes al matí. En aquesta ocasió, però, es va proposar fer una versió amb més hores i més parades que acollís les activitats de la Fira de Nadal que van ser anul·lades amb motiu de les pluges. En total s'hi van instal·lar 40 parades de productes nadalencs, artesans i gastronòmics, es va repartir el brou, es van celebrar tallers infantils, es va fer un tastet de productes ecològics i es va fer cagar el Tió. ARAVALLES

Quan jo era petit als de Sant Feliu de Codines, els de Caldes els hi deien Sant Feliu sac i ganxo, que ve de que s'anava al bosc a collir pinyes  que es posaven en un sac i el ganxo ere per fer-les caure del pi. Els de Sant Feliu de Codines, als de Caldes de Montbui, els hi  deien,  Calderins lladres fins, no sé per què, tambè hi ha alguna cosa sobre les caderines que no penso reproduir. Ara be, vista la minsa recaudació de 561€ a canvi de 6.000 litres de brou i 250 racions de carn d'olla, s'hauria de cambiar la dita que hauria de ser: Calderins, garrepes i tips.


I per acabar-ho d'adobar hi ha el fulletó de propaganda, CALDES BULL AMB LA MARATÓ... home! vista la recaptació tan minsa, mes que bullir, el que fan els de Caldes com a molt, és la xup xup i gràcies.