Telemadrid ho ha tornat a fer, expliquen a eldiario.es. Si en el seu moment va estampar l'anagrama d'ETA sobre les cares de Zapatero i Rubalcaba, aquest cop la televisió pública madrilenya ha optat per afegir al logotip de Podem l'anagrama de la banda terrorista i el de Sortu, la formació hereva de l'antiga Batasuna ja la qual Telemadrid ha considerat habitualment part d'ETA tot i tractar-se d'una organització plenament legal.

La imatge s'ha pogut veure a la primera edició del Telenotícies d'aquest dilluns després d'una informació sobre l'onada de reaccions ocasionada per l'excarceració de diversos presos etarres. En aquest moment (minut 32 d'aquest vídeo), la presentadora de l'informatiu ha donat pas a una altra informació en què es feia referència a la notícia publicada en portada per ABC sobre el suposat suport de presos etarres a Podem per aconseguir una excarceració massiva. La forma d'il·lustrar aquesta informació a la pantalla que presideix el plató ha estat una combinació dels logotips d'ETA, Podem i Sortu.

Per si la idea que es pretenia transmetre no quedava clara, la peça sobre la notícia publicada a l'ABC ha aprofundit encara més: "les simpaties entre Podem i l'entorn dels proetarres són notaries", afirmava el locutor entre vídeos amb declaracions de Pablo Iglesias.

Mentrestant Millo s'entesta en anar a Brussel·les pel vídeo del Polònia; escandalitzat com està, potser per aixo no veu ni és queixa dels vídeos de Telemadrid contra Podem en aquest cas o contra Catalunya en més d'una ocasió, manipulats barroera i obscenament., Però que és pot esperar de Millo, és el que és perquè no pot ser una altra cosa, o sia res, com la resta d'apàtrides mentals del PPC.