AMB EL CUL.... CONSELLER


Que no estem en aquest país de fireta preparats per a qualsevol tipus de fenomen meteorològic que s'escapi una mica de la normalitat, és palès i ja ho sabem. Sabíem que no estàvem preparats per quan plou molt, quan neva molt, si fa molt de fred, o molta calor, i a partir d'avui ja sabem que no estem preparats per si al Vallès bufa la tramuntana. 
Mossos d'esquadra, com de costum quan passa alguna cosa missing, un cotxe hi havia entre Terrassa i Matadepera però com si no hi fos, deixaven seguir cap a Castellar del Vallès, atès no es podia baixar cap a Sabadell, però en arribar a Can Font la Policia Municipal - suposo que de Castellar - tenia tallada la carretera i deia que n'hi havia per una hora i mitja. O sia que ens havien deixat entrar en una ratera. Encara sort que en tornar enrere ja es podia baixar cap a Sabadell. 
La gestió doncs, nefasta, suposo que el Conseller de donde vengo o de donde soy a hores d'ara per dignitat i decència ja haurà presentat la dimissió, ell, i els altres irresponsables que hi poden haver d'haver gestionat amb el cul una tramuntanada. Ja he hagut d'anar a buscar al petitó a l'escola a Sabadell perquè sa mare no podia baixar a buscar-lo. 
Una hora però he aconseguit arribar fins a Terrassa, a partir d'aquí com tant l'autopista com la nacional anaven molt saturades he tirat cap a Matadepera. Se suposa que si a la sortida de Terrassa ningú de la oficialitat permanent em barrava el pas, la carretera estava oberta. Doncs no! No ho estava, i no hi havia ni mossos, ni policia municipal, ni guàrdia civil, ni policia nacional ni els espies del CNI del mossèn per barrar el pas i impedir caure en el cul de sac en què molts hem caigut. Però és que tornant de Can Font cap a Matadepera, a la cruïlla per anar cap a Sabadell que ja estava oberta, no hi ha via cap representant de la llei i l'ordre, i seguien passant cotxes cap a Castellar del Vallès. 
Dit curt i ras Conseller Espadaler, heu gestionat la ventada amb el cul. Plegueu ja inútil, i aneu-vos-en a l'Empordà a buscar tòfones ambivalves, vos i uns quants inútils més.
Comparteix:  

Comentaris


 1. AVUI HE VISCUT AQUEST TEMPORAL DE VENT I ENCARA EM FA MAL CAP DEL FORT VENT, UN DESASTRE, SI VOLS VEURE LES MEVES FOTOS.
  UN ABRAÇADA I MOLTES GRÀCIES, El conseller PARLA AQUESTA NIT.  http://mtvo-bcn.blogspot.com.es/2014/12/temporal-de-viento-en-el-valles9-12-2014.html

  ResponElimina
 2. Esta colla de dropus son puestos a dedo por el partido.
  No esperes nada positivo de ellos. Aquí no están para arreglar problemas, ni solucionar desastres, ni gestionar accidentes, están para vivir del pueblo a bordo del A8 y la tarjeta Visa ORO.
  Salut

  ResponElimina
 3. ES IGUAL Miquel, soRtirà el conseller i dirà que ho ha fet tot molt bé, I es quedarà tan ample.

  ResponElimina
 4. Ja em vaig passar air al vespre per cassa teva Mª Trinidad, i deu n'hi do tambè a Bigues com devia bufar es vent.

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada