JO NO SÓC CHARLIE


Es fa dificil  publicar avui qualsevol cosa després del sagnant atemptat d'ahir a París a la seu de Charlie Hebdo. Malgrat estar gairebe vacunat contra l'horror que dia a dia impunement m'envaeix, a Collonades i absurdidades he publicat tres o quatre bestieses amb vídeos que ni tan sols he visionat. Sincerament, no estaba per foteses.
Jo no sóc Charlie Hebdo com sembla és tothom avui, no tinc els pebrots o la inconsciència que ells tenien, el valor de fotre's del mort i qui el vetlla, a una banda i l'altra, començant per l'administració francesa que ara s'esquinça les vestidures hipòcritament, una administrfació francesa la qual segons les seves forces de seguretat tenien controlats als germans Said K. y Chérif Kouachi, i com s'ha pogut comprovar, molt controlats no els tenien. 
Tots sabem que ets pots posar i t'en pots riure o ridiculitzar el Catolicisme, però que s'ha d'anar molt en compte en fer el mateix amb l'Islam, que aquests no s'estàn d'endergues, i malgrat això els d'Hebdo no afluixàven gens ni mica, amb un humor cruel, sovint àcid, irreverent, en una categoria - la de la seva revista - que curiosament, l'Estat Francés considera com a infantil en haver-hi dibuixos.
No! jo no sóc Charlie Hebdo, com la majoria o tothom sembla que ara és, sóc molt més covard i conservador, con la majoria, que ningú s'enganyi, i aixó els terroristes islàmics ho saben, i juguen aquesta carta amb l'habilitat de qui sap que hem perdut la partida, i no tenen pressa, aniràn a per nosaltres mica en mica, dia a dia, mes rere mes.... ens atacaran quan i allí on vulguin, llevat que els governs eropeus facin - que no ho faràn - el que vaig dir ahir haurien de fer, i que és la única solució. No pot haver-hi diàleg amb els fanàtics, les armes són sordes.
Comparteix:  

Comentaris

  1. La prudència també és necessària, no m'agrada la condemna de la covardia ni l'exaltació excessiva del valor, tothom sap amb qui es juga els quartos.

    ResponElimina
  2. No és tan sencill...La cosa és complicada...

    ResponElimina
  3. JÚLIA, aquests del Charlie Hebdo eren una anarcoides eixelebrats, que ja sabien el pa que si donaba si es posaven amb l'Islam, o havien de saber-ho.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada