Expliquen els moderats de Nació Digital que Mas i Junqueras es conjuren i convoquen eleccions pel 27 de setembre, amb el vist-i-plau de Forcadell, Casals i Vila d'Abadal. En primer lloc voldria dir que la data és un error, i la fi de Ciu com a força política i la nostra fi també pel que haurem de patir fins arribar al 27-S; algú hauria d'eliminar l'hamster o això no hi haurà qui ho aguanti. Aquestes eleccions s'havien d'haver convocat pel març, era la única i millor possibilitat per assolir l'objectiu de Mas i Junqueras, SI ÉS QUE ELS DOS PERSEGUEIXEN EL MATEIX OBJECTIU, que gosaria afirmar que no és així.

Dit això, quan Nació Digital parla de conjura, no he pogut evitar pensar en conxorxa, i ja posat en la conxorxa dels necis - o enzes que escriuen els puretes -, de John Kennedy Toole. Junqueras podria ser Ignatius J.Reilly, Forcadell Myrna Minkoff, i Artur Mas, Mancuso el policia, Casals la mare de Ignatius i Vila d'Abadal podria ser Jones, si no fos per què el paio era negre, però molt catxondo. 
De fet els personatges de John Kennedy Toole són més seriosos i responsables que els nostres nostrats, els suposadament seriosos, que no ho són gens i als fet dels últims temps em remeto. A banda quedaria Alicia Sánchez Camacho, però es que ni a l'escriptor se li hauria ocorregut crear un personatge tan manyaga com ella, potser Darlene seria el que més li escauria a la tanqueta de Blanes. 

President POSI LES URNES!, que després ja farà el ridícul mentre es passa pel folre i el rulé la sobirana.