ÚLTIMS ESCRITS
latest

dijous, 15 de gener de 2015

LA CONXORXA DELS NECIS


Expliquen els moderats de Nació Digital que Mas i Junqueras es conjuren i convoquen eleccions pel 27 de setembre, amb el vist-i-plau de Forcadell, Casals i Vila d'Abadal. En primer lloc voldria dir que la data és un error, i la fi de Ciu com a força política i la nostra fi també pel que haurem de patir fins arribar al 27-S; algú hauria d'eliminar l'hamster o això no hi haurà qui ho aguanti. Aquestes eleccions s'havien d'haver convocat pel març, era la única i millor possibilitat per assolir l'objectiu de Mas i Junqueras, SI ÉS QUE ELS DOS PERSEGUEIXEN EL MATEIX OBJECTIU, que gosaria afirmar que no és així.

Dit això, quan Nació Digital parla de conjura, no he pogut evitar pensar en conxorxa, i ja posat en la conxorxa dels necis - o enzes que escriuen els puretes -, de John Kennedy Toole. Junqueras podria ser Ignatius J.Reilly, Forcadell Myrna Minkoff, i Artur Mas, Mancuso el policia, Casals la mare de Ignatius i Vila d'Abadal podria ser Jones, si no fos per què el paio era negre, però molt catxondo. 
De fet els personatges de John Kennedy Toole són més seriosos i responsables que els nostres nostrats, els suposadament seriosos, que no ho són gens i als fet dels últims temps em remeto. A banda quedaria Alicia Sánchez Camacho, però es que ni a l'escriptor se li hauria ocorregut crear un personatge tan manyaga com ella, potser Darlene seria el que més li escauria a la tanqueta de Blanes. 

President POSI LES URNES!, que després ja farà el ridícul mentre es passa pel folre i el rulé la sobirana.
« PREV
NEXT »

2 comentaris

 1. jajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajajaja
  Alicia es el loro del bar ¡¡
  jajajajajajajajajajajajajajajajajajaja
  Lo he leído tres veces y la parte en que me parto es el de la carta del tio dueño de la fábrica de pantalones..
  Caballero mongoloide ....jajajajajajajajajajajajaja
  demasié...demasié..sólo falta saber quien lleva el reloj de Mikey Mouse
  jajajajaja

  ResponElimina
 2. el rellotge el porta Duran i Lleida....

  ResponElimina