Que l'administració és ineficient, és una realitat empírica, i suposo que així ha de ser, car no saben ser ni actuar d'una altra manera. Els arbres caiguts a la tramuntanada de l'any passat segueixen al mateix lloc, els pocs que s'han tret entenc ho han fet gent privada, com seria el cas de la carretera de Bonvilar, que clar, està oberta perquè els que vulguin anar a jugar al golf ho puguin fer, i mira que allí si que hi havia feina a treure arbres al bell mig de la carretera.


pas barrat
En canvi, els camins del voltant del camp de golf están com estaven el mateix dia de la tramuntaneta, i es molt dificil passar a través d'ells o fins i tot impossible, clar que els ciclistes no juguem a Golf. 
Vist el panorama de l'administració, aquests camins pels que he passat tota la vida en bicicleta, des que tenia 11 anys, ja no els podré recòrrer mai més, o potser quan en comptes de la bicicleta hi vagi en taca taca. 


carretera de Bonvilar oberta
carretera de Bonvilar després de la ventada
El grumet, oh mon grumet! que és passa el sant dia enviant SMS al cap gros indolent de l'oposició, podria fer alguna cosa i de passada dir quelcom sobre l'atemptat islamista a Paris a la redacció de Charlie Hebdo, que sembla que la cosa no hagi anat amb nosaltres.

Un altre perill que comporta aquesta tardança en obrir els camins, és que obliga als ciclistes o biciclistes a passar per la carretera amb el perill que aixó comporta car per allí circulen els semovents de quatre rodes més la de recanvi, i aquests si que en són de perillosos, que et passen fregant a la que et descuides.

Mai un Govern de Catalunya en miniatura ha estat tan indolent, tan ineficient, tan inùtil com el que actualment deambula per la Generalitat. I aquests ens han de dur cap la independència? com deia el meu somiat Roberto Bolaño, aixó no serà fins l'any 2.666, o possiblement més tard. Que volti la verra! que és Festa Major a Bongònia.