No deixa de ser curiosa l'habilitat d'aquest Govern del Pp d'encetar polémiques on no n'hi ha cap necessitat, aquest seria el cas de la senyora rossa tenyida aquesta que sembla una activista de Femen sense ensenyar les mamelles, i que té un carrec de nom molt llarg, que ara ha descovert que els 'piropos' envaeixen la intimitat de la dona.
 ¿Que no ho sap la senyora rossa tenyida que sembla una activista de Femen sense ensenyar les mamelles que pocs s'en diuen ja de 'piropos' que el jovent segurament ni en sap de la seva existencia, i que aixó que era cosa de paletes amb el crack del totxo ja no n'hi ha? El piropo que és un concepte ranci o cursi i a vegades groller estaba en vies de desaparició, conreat nomès per quatre avis dels de tota la vida, o simplement hi ha la frase amable cap una altra persona de qualsevol génere, que no se si es pot considerar un piropo, floreta o fer la pilota: Esta guapa avui senyora Maria, que ha esmorzat?, li deia una senyor a una senyora gran, tot i que no se que té a veure estar guapa amb esmorzar, però aquest tipus de frases es diuen sovint, i no es podràn eradicar com vol la senyora rossa tenyida, i és que al pas que anem ens prohibiràn la poesia i per suposat riure.
I a tot aixó, aquesta senyora que no sap ni d'on ve ni d'on és ni en quin món viu, enceta una polémica innecessària amb la quantitat de problemes reals que té en el seu negociat.



D'ella, amb quedo amb la mirada de la foto el dia que va ser investida; hi ha mirades que delaten, que ho diuen tot, fixeu-vos-hi bé, quant pot dir una mirada. L'ambició rossa li deien a Madonna, oi?.


afegitó - Aquest 'piropo' que dona titol a l'escrit seria dels d'abans, com tambè ho seria en un altre sentrit molt més groller: "quisiera ser pirata pa conquistar el tesoro que tienes entre las pata", que de tot hi havia al gairebé extingit món del 'piropo' o floreta. Per cert, un LONGINES era una marca suïssa de rellotges molt bona. Dic era, atès no se si encara es fabrica.