ÚLTIMS ESCRITS
latest

dissabte, 21 de febrer de 2015

POLÍTICA CONTRA NOSALTRES


Hauríem de tenir present que tota la política que no fem nosaltres, serà feta contra nosaltres. Per tant, quedar-se a casa, no intervenir, no intentar més que ballestrejar contra tot des de la comoditat del sofà, és callar. No intentar, xerrant o escrivint, influir sobre l'opinió de la mala marxa de la res pública, és encara que sovint ens sembla perdre el temps, una actitud passiva, de víctima fàcil per la casta dominant, abocant-nos a la trista condició de súbdits sotmesos. I és per això aquest ferotge atac antidemocràtic contra Podemos per part del Govern Espanyol, començant per l'infumable Ministre Montoro, amb l'ús fraudulent que fa d'informació privilegiada que administra només contra qui com és el cas de Podemos, xerra, actua i escriu contra aquesta mala praxis d'un Govern dictatorial i antidemocràtic com el del Sr., Rajoy.
Llàstima que Podemos es pot quedar en no res, encara que aconsegueixi bons resultats a les pròximes eleccions. Ho sap Rajoy, però dubta, i és per això l'interès que té en què fracassi Syriza a Grècia, sap que és el millor antídot contra Podemos, que el té molt preocupat, a ell, als seus i al que en queda del PSOE, i no és per menys. Llàstima que en el millor dels casos, en Podemos, el remei serà pitjor encara que la malaltia, i si no al temps.

SBD - 20.02.2015
« PREV
NEXT »

2 comentaris

 1. Este año, después de muchos, tengo la tentación de ir a votar.
  ¿ Cuál es el menos malo ? esa es la pregunta. Los políticos en general me desagradan, y mucho, Y la política que se hace en este país me da asco.
  Sabes no soy independentista, por lo que se quedan al márgen varias opciones. El PP me da nauseas y el PSOE ..me da risa. Ciudadanos es un sucedaneo del primero y UPD es el café nescafé descafeinado.
  Podemos ya tiene su primer fracaso interior y exteriormente no tiene programa, porque va a salto de mata.
  Sólo me queda una opción, peo IU es indefinida y nunca sabe donde posicionarse.
  Si hubiera un PC con cara y ojos, con cojones, y programaticamente decidido al menos a dar la batalla a la derecha de los recortes de sanidad y a la especulación...pero si es que resulta que hasta los mismos pavos usan las tarjetas negras y no quieren marchar de la silla...Ya te digo..¿ Cuál es la opción ?
  Salut

  ResponElimina
 2. Miquel: No votar, o fer-ho en blanc tambè és fer política, però caldrien molts que fessin i obressin de la mateixa manera, i sabem que això no passarà, la gent tendeix a votar als seus facen el que facen.
  I els nous, no ofereixen cap garantia de res, de fet són com els altres quan varen començar, llevat del PP que ja hi era abans de començar. Veient Podemos em recorden molt al PSOE de Felipe i Guerra.... I no hace falta decir nada mas señoria.

  ResponElimina