Des de dimarts la xarxa en va plena del suposat desastre que la cirurgia plàstica hauria perpetrat a la desfigurada cara de l'actriu Uma Thurman. I no tan sols la xarxa, la majoria de digitals varen publicar la foto i la noticia.
Sembla que la seva única font d'informació va ser una foto d'Associated Press (AP) i l'agitació que la seva difusió va provocar a les xarxes socials. Varen donar per segurs fets que ignoràven i que no es van molestar en contrastar, perquè fer-ho seria retrasar-se a donar la noticia, que ja deixaria de ser-ho, superada per les següents. 

Tot el malentés es va destapar ahir, quan Thurman va reaparèixer al Today Show de la NBC, tal com sempre ha estat, i amb una sola frase va agegantar les profundes arrugues que presenta el periodisme en l'era d'internet, com diu Enric Hernández a el Periódico: «Dedueixo que a ningú li ha agradat el meu maquillatge

Vàrem experimentar amb el maquillatge. Però nomès és aixó, una prova, al final del día desapareix, ha declarat el prestigiós maquillador de Hollywood Troy Surratt, que potser haurà de canviar de feina, si és que Troy Surratt, és maquillador i qui va maquillar a Thurman, jo no ho he contrastat.

És normal l'error dels mitjans, no es contrasta cap noticia, a vegades ni de més serioses, i fins i tot, noticies cícliques apareixen regularment; és allò que dius, ostres! aquesta noticia em sona, busques i és de tres o quatre anys enrere.
De totes maneres, no n'hi ha per tant, tampoc sabem a ciencia certa si la reaparició de Thurman al Today Show de la NBC és a temps real, de fet ja no ens creiem res, en no saber mai quin és el temps de les coses, si és en directe o en diferit, de fet, sembla que vivim la vida i les noticies en diferit i sense contrastar.