SABER AVORRIR-SE


No tothom és capaç d'avorrir-se, el tedi exigeix una predisposicio personal, tenir imaginació, no és fàcil saber avorrir-se, i us ho diu un que ja va nèixer avorrit, i continúa igual gairebè setanta anys després. 
L'avorriment no deixa de ser una de les caracterìstiques d'una vida raonable i comoda, per això hi ha una certa tendencia a distreure's amb tot alló que signifiqui sortir-se de les regles del joc.
I, l'avorriment, en el cas d'una societat superficial i decadent ens porta a situacions estranyes i paradoxals.
Actualment tenim d'una banda als hipsters de llarga barba i descuidadament molt cuidats, altres que en canvi han decidit no rentar-se els cabells per no se què dels xampus ue es veu perjudiquen; altres, en aquest cas fémines, que no es depilen les aixelles i se les tenyeixen del mateix color que el cabells del cap, i llegexio avui que la ultima moda entre le avorrides dones d'aquesta societat avorrida i decadent es afaitar-se, amb la mandra que em fa a mi fer-ho i a elles es veu que els hi abelleix. 

 Tots aquests comportaments (tendencies en diuen ara) no auguren res de bo, és el començament de la fi. Penseu que la majoria dels imperis varen acabar caient per culpa de l'avorrimient que va portar al seus ciutadans a l'adocenament.
Comparteix:  

Comentaris

 1. Hay quien va buscando un sentido a la vida y no tiene más que hacer...
  salut

  ResponElimina
 2. Ei, Francesc, que no ens ho expliques tot: hi ha dones que s'afaiten perquè està comprovat que allarga la vida del cutis :-)

  Per cert, m'ho passo molt bé amb els teus post sobre l'avorriment. Algun dia ens has de donar la teua definició del terme i fer una mica de classificació dels avorrits:
  l'avorrit hiperactiu
  l'avorrit queixós
  l'avorrit contemplatiu
  l'exavorrit
  etc.

  ResponElimina
 3. el sentit de la vida es que no té cap sentit Miquel,
  .

  ResponElimina
 4. miquel, a l'enllaç que hi ha a l'escrit es parla d'allargar la vida , deen afaitar-se el cutis i retrasar les arrugues, fet la noticia l'he posat a Collonades.
  Quan a l'avorriment, el meu seria l'avorrit hiperactiu i queixos de tot. Però tens raó en tocar més a fons el tema de l'avorriment. Serrat, ja es pretguntava: per que la gent s'avorreix tant?

  ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada