MÉS DEL MATEIX

Sabem que Podemos acabará sent més del mateix, sabem que l'estilista de David Fernandez de la CUP és el mateix que assesora a la Reina d'Anglaterra o Massiel, sabem que de sempre, des que el món es món han manat sempre els mateixos, la dreta, o la derechona, depén de les époques. Però sabem tambe que Podemos i la CUP s'han guanyat el dret a intentar demostrar-nos que no són com els altres i tenen tot el dret a intentar-ho i nosaltres amb el nostre vot, a que ho puguin fer. Amb la resta, començant pels d'ERC, és perdre el temps, són més del mateix, i de mentiders i gent que no s'assabenta de res, ja n'èstem - francament - molt farts. 

Que consti en acta, que tant Podemos com la CUP a la que toquin poder seran iguals que els altres, és el maleït factor humà que es corromp sistemàticament per naturalesa a la que toca poder, però mentrestant pot ser que facin algunas cosa, i com anem els soferts votants a la desesperada, ens agafem a aquest clau roent, tot i sabent que ens acabarem cremant, i aleshores, llàgrimes perfumades de ginebra lliscaran pels nostres ulls, per fi ho haurem entés, per fi estimarem al Gran germà opressor, embaucador, i entendrem tot el que de la més gran bona fe fa per nosaltres, i aleshores, per fi, després de més de dos mil anys que comencçes a Atenas, el somni de la democràcia s'haura acabat.
Comparteix:  

Comentaris

  1. Hace años, años que se me ha perdido...fue con Felipito ¡¡¡

    ResponElimina
  2. FELIPITO TATACÚN, el de OTAN NO,OTAN SI, i els 800 o mil llocs de treball. Actualment viu feliçment retirat amb una bona pensió, cap remordiment ni sentit de la responsabilitat i la panxa ben plena. Por consiguiente.... a fer la mar!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada