ÚLTIMS ESCRITS
latest

diumenge, 1 de març de 2015

APASIAU DÉU!


Germans en Crist, heu de resar si voleu ser feliços, aixì ens ho revela el BOE, que ens explica que el rebuig a Déu (no siguis ateu) té com a conseqüencia en l'esser humá la impossibilitat de ser feliç; resar germans, ajuda a eixamplar els espais de la racionalitat i posa de manifest la profunda unitat i harmonia de la iniciativa creadora i salvifica de Déu.... I és que creure en deu i resar es veu que és la hostia.
Fixeu-vos en el mes humil dels servidors de Crist, injustament jubilat en la flor de la seva vida i dedicació a la causa. Si germans! us estic parlant de Monsenpr Rouco Varela, que viu feliç i retirat en el seu humil àtic de 370 m2, amb espléndides vistes, un atic per cert, exempte de pagar IBI i que com s'ha hagut de reformar i acondicionar perquè tan excels personatge el pugués habitar en les condicions que es mereix, l'àrquebisbat s'hi ha gastat mig milió d'euritos. Cagati loritos i a fer la mar......, apasiau Déu!
« PREV
NEXT »

3 comentaris

  1. Aquí cada uno se monta su chiringuito..y a ver quien es el guapo que cuestiona a los que tienen linea directa con dios.

    ResponElimina
  2. les podrían cortar la línea telefónica, y de paso hacerles pagar el IBI y que devuelvan lo apropiado alegalmente como la mezquita de Córdoba.

    ResponElimina