ÚLTIMS ESCRITS
latest

dissabte, 28 de febrer de 2015

NO TOTS SOM SANTI VIDAL


"Amb el lema #TotsSomSantiVidal, centenars de persones s'han concentrat a les portes de la delegació del govern espanyol a Catalunya. Convocats per l'ANC els manifestants han cridat consignes independentistes, en favor del magistrat suspès per haver escrit una virtual constitució catalana, en defensa de la llibertat d'expressió i contra les forces d'ocupació.

Així mateix, l'actriu Carme Sansa ha llegit un manifest amb el que ha assegurat que demanaran responsabilitats a l'Estat pel càstig a Vida. "Considerem l'acció un acte arbitrari i exigirem la reparació del dany al Regne d'Espanya quan negociem els termes de separació de la República catalana", han sentenciat.

Davant d'un fort dispositiu policial, tant de la policia espanyola i dels Mossos, els manifestants han cridat consignes contra les "forces d'ocupació", i lemes com ara "No tenim por" menre brandaven les màscares amb el símbol de la "llibertat d'expressió" - naciodigitalcat.
No tots som Santi Vidal, però si bastants, a ran de la caçicada del CGPJ, que si prou desacreditat estaba, ara ja ha quedat com el que és, els gos que sap a quin amo serveix, i si no que li ho preguntin al pres número 871960051, o a l'Amadeu Casellas per fi en llibertat. I és que l'Estat Espanyol no en té res de democràtic, i menys quan mana aquesta derechona que tenim ara al Goven, que és més de dretes que la mateixa dreta, i els atacs als demòcrates es fan per 'ous' a o Arias Cañete.
Deia que no tots som Santi Vidal, perquè no tots ens podem permetre el luxe d'estar tres anys inhabiliats i no morir de fam, ni trobar tampoc de seguida feina de polític a ERC o a CDC si el crida Trias. I és que les elits son les elits, a dreta i esquerra de l'arc polític, per aixo dic que no tots som Santi Vidal, aqui a banda d'un cert vedettisme a lo Forcades (ja s'anirà veient), el senyor Jutge ha jugat amb avantatja.
« PREV
NEXT »

3 comentaris

 1. El que em resulta curiós és l'argument de la ANC. diuen que ho han processat políticament, i penso que el redactar una Constitució és un acte polític i no un acte civil.
  Una altra cosa és que si els de el CGPJ han actuat en propietat, que aquest és un altre cantar.
  I al que dius d'entrar en llistes de ER o CiU, ho dubto, ja estan totes completes i promeses.

  ResponElimina
 2. És que si fóssim nosaltres, la notícia no tindria tant de ressó. Però és vergonyós i penso que sí que li hem de donar suport.

  ResponElimina
 3. Buenas tardes Francesc, espero que estes bien. Primero decir que el Tribunal Constitucional, el Supremo y el Consejo del Poder Judicial tuvieron su razón de ser cuando se formaron, se tenia que proteger a los políticos de jueces franquistas, y de ahi el cierto, conocido y reconocido talante político de estos órganos. Pero Franco ha muerto y la politizacion de estos órganos ya no esta justificada, las cosas deben evolucionar y esta es una de ellas.
  Es diferente tirarte con red que sin ella y los generales nunca se mancharon de sangre excepto honrosas excepciones que no voy a reproducir aquí. Artur Mas se beneficio del TC en su dia y dijo que le respaldaba "la Justicia" , Rosa Diez criticó y critica al TC, pero ahora se aferra a sus resoluciones. Seamos serios y no dejemos sin cobrar a los farmacéuticos (que les hay de todo tipo y condición, ojo) mientras dilapidamos en "publicidad institucional", por llamarlo de alguna forma. Con perdón y animo, no de ofender, sino de mostrar una realidad, la proporción de imbéciles, aprovechados y sinvergüenzas que tenemos en política en España es inasumible.

  ResponElimina