"Amb el lema #TotsSomSantiVidal, centenars de persones s'han concentrat a les portes de la delegació del govern espanyol a Catalunya. Convocats per l'ANC els manifestants han cridat consignes independentistes, en favor del magistrat suspès per haver escrit una virtual constitució catalana, en defensa de la llibertat d'expressió i contra les forces d'ocupació.

Així mateix, l'actriu Carme Sansa ha llegit un manifest amb el que ha assegurat que demanaran responsabilitats a l'Estat pel càstig a Vida. "Considerem l'acció un acte arbitrari i exigirem la reparació del dany al Regne d'Espanya quan negociem els termes de separació de la República catalana", han sentenciat.

Davant d'un fort dispositiu policial, tant de la policia espanyola i dels Mossos, els manifestants han cridat consignes contra les "forces d'ocupació", i lemes com ara "No tenim por" menre brandaven les màscares amb el símbol de la "llibertat d'expressió" - naciodigitalcat.




No tots som Santi Vidal, però si bastants, a ran de la caçicada del CGPJ, que si prou desacreditat estaba, ara ja ha quedat com el que és, els gos que sap a quin amo serveix, i si no que li ho preguntin al pres número 871960051, o a l'Amadeu Casellas per fi en llibertat. I és que l'Estat Espanyol no en té res de democràtic, i menys quan mana aquesta derechona que tenim ara al Goven, que és més de dretes que la mateixa dreta, i els atacs als demòcrates es fan per 'ous' a o Arias Cañete.
Deia que no tots som Santi Vidal, perquè no tots ens podem permetre el luxe d'estar tres anys inhabiliats i no morir de fam, ni trobar tampoc de seguida feina de polític a ERC o a CDC si el crida Trias. I és que les elits son les elits, a dreta i esquerra de l'arc polític, per aixo dic que no tots som Santi Vidal, aqui a banda d'un cert vedettisme a lo Forcades (ja s'anirà veient), el senyor Jutge ha jugat amb avantatja.