I els nois i noies d'un institut es varen posar a ballar.........

 
Una parella de ballarins apareix un matí a l'aula d'un institut. És dilluns i anuncien a un grup d'adolescents que tenen cinc dies per pujar a un escenari i ballar. Una setmana per canviar les coses. Un petit termini però un gran repte: moure a les persones quan el món ens paralitza. La dansa obliga a aquests joves a trencar els seus rols just en el moment de les seves vides en què els rols socials s'estan forjant. El líder deixa de ser el més admirat, el tímid fa un pas endavant ... Ballar els obliga a tocar-se. Es comuniquen, s'igualen. Algun no s'alliberarà fins a l'últim instant. Wilfried Van Poppel i Amaya Lubeigt són els coreògrafs. Ell holandès, ella basca. La dansa és el llenguatge comú. No importa el lloc. Cinc dies, una classe d'adolescents, un microcosmos en el qual succeeix un petit big-bang. 

El director Rafa Molés Vilar és periodista i guionista. El 2012, va rebre el premi de "Periodista de l'Any" a la III Edició dels Premis de Periodisme de la Comunitat Valenciana. És el creador de l'equip d'investigació de RTVV i l'autor de 18 documentals televisius. Pepe Andreu Ibarra és un productor llicenciat en Ciències de la Informació, Imatge Visual i Auditiva. Té 15 anys d'experiència com a productor televisiu, director de documentals i reporter d'informatius. 
Si teniu Canal plus, no us ho perdeu, és sense cap mena de dubte, el documental del més....., i sinó el teniu us en deixo aquest tast.