Tot i que la data exacta en què va ser presa la instantània es desconeix, la foto d'Hudea, una petita que va partir de Síria a Turquia com a refugiada amb la seva mare i els seus tres germans, va ser difosa a Twitter el passat 24 de març, generant gran consternació a tot el món. La reacció de Hudea en veure que un fotògraf professional l'apuntava amb la seva càmera no va ser altra que aixecar les mans en senyal de rendició, pensant que l'aparell era una arma letal. 
Segons la Unesco, després de més de quatre anys de conflicte a Síria, 5,6 milions de nens estan patint situacions extremes. Aquest any, gairebé tres milions de refugiats sirians es van enfrontar de nou a baixes temperatures i a l'escassetat d'aliments i medicines als campaments ubicats als països veïns, que han vist una onada de desplaçats sense precedents.

Fixeu-vos en els ulls de la nena, en el rictus dels llavis, fa feredat veure-la.
I aquí no hi ha cap Andrea Lubitz per criminalitzar-lo del desastre, del drama que estàn patint a Siria grans i menuts, dels milers de ferits, morts i desplaçats. O Potser n'hi ha més d'un?. Que importa, això passa molt lluny d'aquí, els morts no són dels nostres, ni els ferits  ni els desplaçats, de fet els morts, són morts de tercera, que fins i tot a l'hora de morir hi ha categories.