ÚLTIMS ESCRITS
latest

dimarts, 7 d’abril de 2015

COM SI HAGUÈS ESTAT UN TSUNAMI


Aquest matí, després de passar la nit a l'HGC, nomès arribar a casa he agafat la bici i he sortit a que em toques l'aire i de passada fer una mica d'exercici. He anat fins a Can Pagés i des d'allí he travessat el Torrent de Colobrers fins arribar a la Font freda. Els estralls de la ventada del desembre són prou visibles encara. He seguit cap a Castellar pel polígon, tot verdeja i ja han florit els cirerers, almenys els de la foto. 


Despres he baixat pel camí de l'agrobotiga i l'ermita de Sant Pere d'Ullastre, i una mica més avall, m'he trobat amb aquest paisatge isolat, com si hi haguès passat un Tsunami, encara que de fet la ventada del desembre que aqui debia ser especialment virulenta va fer el mateix efecte, Hi havia gent treballant, però la feinada és enorme i en  tenen per a molt de temps, per anys.


-
-
AIXÒ ERA UN BOSC


Però la vida continúa amb canvi i amb climàtic i als marges ja hi ha les primeres roselles, dites tambè badabadocs....


« PREV
NEXT »

6 comentaris

 1. Es lo que hay, es parte del ciclo. Parece que es un monocultivo de pinos..No se pero para mi un monocultivo de pinos es como un campo de cereal, se recoge de vez en cuando, para mi no es bosque. Pero impresiona mucho, pero no te preocupes, si la dejan, la Naturaleza se abre paso, a su aire desde luego, no conoce el termino prisa... En Las Landas (FRancia) hace unos años un temporal tiró una extensión de pinos que han estado tres años sacando madera de alli. Un saludo.

  ResponElimina
 2. Por lo menos tienen bastante trabajo.

  ResponElimina
 3. Realmente parece obra de un huracán.
  salut

  ResponElimina
 4. Veure la destrossa en directe fa molt impressió, em va crear una sensació de soledat. de fragilitat,

  ResponElimina
 5. He estat 3 matins trotant per les zones d'aquest desastre (Can Deu, Colobrers, Togores, Serra de Sant Iscle). Està envoltant del silenci la destrucció i centenars d'arbres per terra impressiona. Trigarem molt a recuperar aquests paisatges. No m'acabo de creure les notícies de que abans de l'estiu estarà la major part de la feina acabada. Penso que n'hi ha per molt de temps.

  ResponElimina
 6. RICARD tu ho has vist com jo, anant bé, en arribar l'estiu hauran netejat com a molt un 20% de la destrossa, quan vaig veure tot aquell bosc pel terra, em varen venir ganes de plorar. PERÒ A ELLS, als qui diuen que a l'estiu estarà el BOSC NET, els hi és igual, en el fons desitgen un foc purificador que els estalvii la feia...

  salut

  ResponElimina