La cadena nord-americana de menjar ràpid Carl's Jr. ha regalat hamburgueses gratuïtes durant un any a Michael Hanline, l'exconvicte californià que va passar 36 anys a la presó per un assassinat que no havia comès. D'aquesta manera l'administració de l'empresa li agraeix que escollís un local d'aquesta cadena per realitzar el seu primer menjar el dia en què les autoritats van absoldre de tots els càrrecs, informa el diari 'Huffington Post'. De fet, no sé si és un premi o una altra condemna, menjar hamburgueses durant un any gràtis, depen dels gustos del condemnat.  
Hanline, de 68 anys, va ser sentenciat a cadena perpètua com a conseqüència d'una atribució errònia de les mostres d'ADN trobades al lloc del crim. A més, al seu advocat se li va ocultar informació amb la qual podria haver-se defensat durant el judici. 
Hanline és blanc, lo qual pot haver ajudat a la seva excarceració. Però a aquest home li han robat 36 anys de la seva vida i ningú pagarà per aquest greu error de la justicia, l'hi han robat la diferencia entre aquestes dues fotografies qe teniu a baix, d'abans i d'ara, i això no hauria de quedar impune, i no és ja una questió de diners, hi ha danys morals que són irreparables, i un error de la justiia nord-americana massa freqüent, sobretot si ets negre.



abans de ser injustament condemnat



ara, en sortir de la presó.

És la perversió d'un sistema judicial pervers i corrupte que deixa indefens al ciutadà innocent que és agredit impunement per aquest ens nomenat Justicia i que possiblement s'hauria de dir Injusticia. Són massa errors flagrants per confiar-hi i si molts motius palesos per desconfiar-ne. La justicia no és que sigui cega, és que no hi guipa.