En general, les campanyes electorals tenen un punt entre un fangar de despropòsits i algun que altre surrealisme, com seria el cas del candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona, Jaume Collboni, aquest, ha assegurat que continuaran "compromesos en eradicar" la prostitució perquè "no és una professió, és explotació sexual". Collboni ha assegurat que no vol criminalitzar les dones sinó perseguir les xarxes que "extorsionen" i els clients que "se n'aprofiten".

Per això, una de les mesures a les quals s'han compromès és a "preservar l'espai públic" de qualsevol publicitat que "pretengui la mercantilització del cos de les dones, i alertar sobre el greu atemptat contra els drets humans que suposa. En aquesta línia, no subvencionarem mitjans de comunicació que incloguin anuncis de prostitució a les seves pàgines ni cap tipus de publicitat a l'espai públic que degradi les dones o banalitzi sobre la mercantilització del seu cos", detalla el text programàtic.

Doncs el Sr. Collboni, si arriba a ser l'alcalde de BCN en s'estalviarà diners en subvencions, perquè gairebè tots els diaris en paper publiquen anuncis de prostitució, que són molts dinerons que deixarien d'ingressar si els retiraven i no estàn com per renunciar-hi, a banda que hauria de saber el Sr. Collboni que la prostitucio aixi com la droga (aquesta no s'anuncia, la recepten els metges), ajuden a pujar el PIB, per tant, en realitat, el que fan els diaris publicant aquests anuncis és ajudar a fomentar el fornici entre homínids i homìnides que fumen i et parlen de tu, i de passada fan país ajudant a incrementar el PIB