A vegades tinc la sensació que com a l'acudit de l'Eugenio, són els altres els que van contra direcció per l'autopista, i consti que dec ser dels més fidels seguidors de la Fórmula 1 per la tele, des que va començar a emetre les curses TVE, però d'això en fa molt de temps i fa ja tambè molt de temps que no ho miro, simplement, per a mi ja no té cap interés, de fet, com les curses solen ser a les dues de la tarda, veig la sortida, faig la migdiada i quan desperto sol estar a punt d'acabar, o sia, més o menys ve a ser com un partit de bàsquet, que veient els cinc minuts finals n'hi ha prou.
En línies generals, els esports per la tele solen ser molt avorrits, futbol inclós, encara que no tant com una retransmissió en directe i comentada - ho he vist jo amb aquests ullets - d'una partida d'escacs a la Televisió cubana.

Totes aquestes retransmisions esportives per televisió depenen de la publicitat i les subvencions, i puc entendre perfectament que Ada Colau com a futura alcaldesa - o batllessa que diuen ara -, es plantegi deixar de subvencionar Montmeló amb 4 milions d'euros cada any, encara que suposo sap que l'ajuntament n'ès el propietari del 80% del circuit. Però a vegades convé agafar el rave per les fulles, que per cert són tambè comestibles, i amb aquests diners es poden fer moltes coses més productives i interessants que subvencionar unes carreretes de cotxes i tractor en el cas de Fernando Alonso, que com deia abans, ja no tenen cap raó de ser per obsolets.
Al segle XX, fet i fet s'hi va entrar a meitat dels seixanta i sembla que al XXI anem pel mateix cami, hi ha massa conceptes antiquats a superar, i la Formula 1 en seria un d'ells. No té cap raó de ser, el cost d'un espectacle insuls i avorrit en que els bòlids ja ni fan soroll, no té cap sentit,  és una pèrdua de temps i una obscena despessa de diners. 
No sé si realment Ada Colau pensa retirar aquesta subvenció, o és tracta d'una xacra més que li volen encolomar els de l'altre bàndol, però em semblaria bé, el primer és el primer, i el primer són els ciutadans de Barcelona desfavorits, i això que dic, no és demagogia, és sentit comú, un sentit comú del que sembla que la Sra. Colau en té prou, i és que 4 milions d'euros son més de 66 milions de pessetes, que tambè és una definició antiquada, però que dona millor la mesura de l'ajut de l'Ajuntament al circuit de Montmeló.

De totes maneres, llegir aquesta història publicada fa temps, pot fer canviar la percepció del que he dit abans, al cap i a la fi, tot acaba sent qüestió de matisos.