EL BUNYOL DE RAFELBUNYOL


La regidora de cultura del PP de Rafelbunyol es retracta a la seva manera sobre els seus vaticinis guerracivilistes afirmant que "em perden les formes"
"Nuria Losada, la concejala del PP de Rafelbunyol (Valencia) que hacía vaticinios guerracivilistas tras el triunfo de la izquierda en la Comunitat Valenciana y en gran parte de España afirmando que ahora habrá "quema de iglesias y violación de monjas", ha matizado sus palabras, pero a su manera. Así ha afirmado que "la gente que me conoce sabe que soy asi y que me pierden las formas... soy una persona que dice lo que piensa y siempre voy de cara", reconoce de este modo que "en ocasiones me lleva a meter la pata... que esto no quiere decir que me arrepienta de lo dicho..."
I ara resulta que de dir bestises fascistoides s'en diu perdre les formes, quan queda clar que Nuria Losada va dir el que va dir, i hauria d'assumir-ho en comptes de retractar-se covardment i només de cara a la galeria. 


De fet, violar monjes i cremar esglesies i convents és una tradició nostrada de l'esquerra en aquest país, i per això ho recorda Losada, però omet o ignora aquesta concejala del PP, que l'esquerra ja no és el que era, o dit d'una altra manera, aquell tipus d'esquerra que feia aquestes coses ja no existeix, diguessim que ara és una esquerra de dretes o com a molt de centre. Per cert, una esquerra en la que fins i tot i militen les propies monges, com per exemple la Forcades. I és que els temps canvien, llevat del PP, on la majoria dels seus 'miembros y miembras', com Nuria Losada encara viuen instal·lats en el pensament de cent anys enrere, d'on són incapaços de sortir-se'n.

.... I es que no es pot deixar el Twitter en mans d'idiotes amb incontinència verbal escribidora, desprès passa el que passa, i és que el bunyol està servit.

4 comentaris:

 1. Otra que tal baila.
  ¿ Qué decir ?..y esta es joven, es lo que me apena. ¿ Cómo se puede ser tan engreído ?, tan soberbio, tan arrogante ?.
  El ser humano ha perdido las formas y se ha convertido en lo que nos demuestra, una persona inmunda, de immundus, de impuro, de persona falta de rigor y carente de juicio moral.
  Qué bueno, por eso, que se destapen las caretas, y que triste a la vez.
  Salut

  ResponElimina

 2. Frascesc, en un país normal aquesta senyora no dura ni cinc minuts. Passat aquests tems està davant d'un jutge. Però aquí no, aquí es pot ser feixista i no passa res. No es "la gente que me conoce ya sabe que soy así" Si es treuen la careta com diu en Miquel, mitja Espanya és com ella.
  No aprovo de cap manera el que va passar durant la guerra civil. Cremar esglésies, violacions a monges, i profanar els convens sempre ho he trobat totalment detestable. Però les coses no passen perquè sí. Sempre hi ha un motiu important. En aquest cas crec que les esquerres tenien molt endins la Setmana Tràgica i Les Lleves, i l'església, entre altres coses. També és veritat que en el meu barri, tot i ser molt anarquista i molt republicà van amagar més d'un capella.

  ResponElimina
 3. el ser jove no és eximent, Miquel, aquesta senyora és idiota i no han entes res. NO POT OCUPAR UN CÀRREC PÚBLIC.

  ResponElimina
 4. Tot el que va passar abans de la guerra, va passar i no tornara a succeir, Josep, fixa't QUE ARA SÓN LES MONGES LES QUE FAN POLÍTICA D'ESQUERRES.
  Quan a aquesta consejala de Rafebunyol, ella sola es retrata ben retratada, i no dimitirà ni serà cessada, això passaria en un país normal, i aquest no ho és.

  ResponElimina

Amb la tecnologia de Blogger.